Kiváló a mai nap a Rákoknak az újrakezdésre





Legyen szó szerelemről, tanulásról vagy új munkahelyről, ez a nap a Rák életében nagyszerű az újrakezdésre. Tapasztalata óriási erőt ad mindenhez.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.12.
horoszkóp

November 12.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Hallgasson a megérzéseire, de ahhoz, hogy ezeket valóban meg is hallja, csendre, elvonulásra van szüksége, és ezek a feltételek otthon nem biztos, hogy teljesülnek. Maradjon egyedül, hogy ráhangolódjon a megfelelő hullámhosszra.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ma lesz az a nap, amikor nem tudja és nem is akarja magában tartani a véleményét, de attól még megpróbálhatja azt szép csomagolásba helyezni. A maga módján segíteni fog annak, aki kéri, csak már kissé unja, hogy nagylelkűségét általában senki sem viszonozza.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Mostanában szinte minden gondolata a pénz körül forog, de azt ön is tudja, hogy ennek nincs értelme. Ha úgy érzi, elakadt pár feladata megoldásában, kérjen tanácsot hozzáértő ismerőseitől, barátaitól. Nyugodjon meg kicsit.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Nagyszerű nap az újrakezdésre, legyen szó szerelemről, tanulásról, új munkahelyről. Bármi is legyen az, az életében ez egy kiváló rész lesz. Ne merengjen a múltján, hiszen ön is érzi: már sokkal erősebb és tapasztaltabb, és az óriási erőt ad mindenhez.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Mostanában nem mindig biztos a saját döntéseiben, cselekedeteiben, de az önt körülvevők reakciójából ítélve az út helyes, amelyet választott. Aggódjon kevesebbet, megkezdett útját folytassa abban a szellemben, ahogy elhatározta.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Az utóbbi időben igazán elmondható önről, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott és kész a cselekvésre, hogy a szakmai élete felfelé íveljen. Szerelmi életében szeretne egy kis változatosságot, de nem biztos, hogy ezt kívülről kellene megszereznie.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A régi szokásai csak nehezítik az életét, így tehát, ha már elkezdett letérni a kitaposott útról, ne forduljon vissza. Tartson ki, és vigye végig, amit szeretett volna. Ha nagyrészt ön a felelős az új életéért, akkor tegyen is érte!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Komoly beszélgetés vár önre egy közeli barátjával vagy kollégájával, akinek kissé félresiklott az élete, de ezzel sokat fog segíteni az illetőnek. Szerezzen be plusz pontokat az égiektől és az ön lelkének is jól fog esni a támogatás!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Eljött az ideje, hogy felvegye a kapcsolatot egy régi, kedves, nagyon közeli emberrel. Persze, ezt sokkal könnyebb mondani, mint megtenni, de ne aggódjon túl sokat a beszélgetés kimenetelén, egyszerűen csak kezdjen bele!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kiváló új ötletei, javaslatai vannak a munkáltatói számára. Nyugodtan mondja el ezeket, ne aggódjon, hogy ki mit gondol ezekről, mert akiknek kell, azok érteni és értékelni fogják, hogy energiát öl a cég ügyeinek megoldásába.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma egyáltalán nincs kedve dolgozni, sőt, semmi hasznosat tenni. Szeretne csak úgy létezni. Hallgasson hát az érzéseire, néha ez is belefér. Menjen ki a házból, sétáljon, szívjon friss levegőt, egyszóval, rázza fel magát!

Halak

II. 20.–III. 20.

Felmerült egy probléma, amelynek számos megoldása lehet, de önt mindegyik variáció elszomorítja. Hallgasson most a szívére és minden rendben lesz. Lelki ereje után most megerősödik a fizikai ereje is. Ha sportolni szeretne, kiváló időszak a kezdésre.

 

November 13.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Tele van energiával, ezt mindenki érzékeli a környezetében. Ma különösen biztos a megállapításaiban, úgy érzi, igazságosan látja az életet, az önt körülvevőket, ezért rákényszerítheti az elveit másokra. Legyen óvatos. Tévedhet.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kellemetlenül érzi magát egy furcsa helyzet miatt, ami sajnálja, hogy megtörténhetett önnel. Talán mégsem érte meg mások érzéseivel játszani. Nézzen szembe saját magával, értékelje a viselkedését, majd fogadja meg, hogy soha többé!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Hasznos lesz megállni és visszatekinteni mindarra a sok erőfeszítésre, amelyet befektetett egy bizonyos területen. Szabadidejében a maximális figyelmét élvezheti a családja, különösen a gyerekei, akiket rendkívül boldoggá tesz ezzel.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A szeretteivel való beszélgetések során a következő napokban kerülje a kínos, bosszantó témákat, mert komoly viták bontakozhatnak ki. Inkább élvezzék egymás társaságát. Kedvese mostanában kissé rosszabb hangulatában van, de ön próbáljon nyugalmat sugározni, az segíthet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az élete bizonyos területein mostanában kénytelen lesz elfogadni azt a helyzetet, ami van. Később jöhetnek a pozitív változások, csak átmenetileg kell kompromisszumot kötnie. A nehézségek mellett ön is érzi, hogy a sors mostanában jó dolgokat adott.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Rengeteg feladata van ma, talán túl sokat is vállalt, ezért ha muszáj, nyugodtan csökkentse le a teendői számát, hiszen az ön energiája is véges. Állítson fel fontossági sorrendet, az talán segíthet a napjai könnyebbé tételében.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Mostanában többen is tanácsot kértek öntől az élet több területén. Viseltessen irántuk megértéssel és ha tud, segítsen nekik. Párkapcsolatában viharos érzelmek kerítik a hatalmukba, de vegyen erőt magán, és próbálja meg enyhíteni a feszültséget.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Munkahelyi problémái miatt mostanában sokat gondolkodik azon, hogy kár volt ezt a pályát választania, ezért teljes karrierváltásra lenne szüksége. Ismerje el, ez nem a legalkalmasabb időszak a változtatásokra, de a fantáziáját engedje szabadjára.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Bújjon ki a csigaházból, lásson világot. A hangulata éppen alkalmas is lenne új emberek megismerésére és új kalandok megélésére. Igaz, mostanában bajos ügy bárhová is eljutni, de vegye igénybe a virtuális világ nyújtotta lehetőségeket.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Jobb lesz, ha ma semmit sem hisz el senkinek. Csupa olyan emberrel találkozik, akik ugyan ártani nem szeretnének önnek, de komolyan sem lehet venni őket. Nyugodtan mutassa ki nemtetszését, ha úgy érzi, be akarják csapni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egy vita során ma két tűz között találhatja magát és ez önnek sem lesz túl vidám helyzet. Próbáljon meg kiszállni belőle úgy, hogy nem foglal állást senki mellett sem. Estére lenyugodhatnak a kedélyek.

Halak

II. 20.–III. 20.

Itt az ideje szembenézni az igazsággal. Talán túl sokat vállalt mostanában, ehhez pedig nincs energiája. Senki sem fogja igazán hibáztatni, ha visszalép és néhány vállalására nemet mond. A családjának szüksége van önre és nem csak anyagilag.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás