Kirobbanó formában van az Ikrek!





Érzelmileg és fizikailag is jó állapotban van. Olyan embereket ismerhet meg, akik segíthetnek néhány ügy kivitelezésében. Kalandot ígérnek a csillagok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.06.
csillagjegy horoszkóp

November 6.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Kiváló nap, hiszen kirobbanó formában van, jó a kedve, mindenkit magához vonz. Néhány hír hallatán fel kell borítania a napi terveit, de ne bánja. Döntéseit sietség nélkül hozza meg. Rengeteg elismerésben, otthon pedig nagy szeretetben részesül.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nehéz nap a mai, tele fontos kérdések megoldásával. Több váratlan fordulat vár ma önre, amelyek miatt akár komolyabb kiadásai is lehetnek. Személyes életében is felmerül pár buktató, amelyek miatt akár egy közeli személlyel meg is romolhat a kapcsolata.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érzelmileg és fizikailag is nagyon jó állapotban van, ezt mindenki észre is veszi, rengeteg bókot kap. Valószínű, hogy olyan embereket ismer meg, akik fontosak lehetnek néhány ügy kivitelezésében. Kellemes, romantikus kalandot ígérnek a csillagok.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ez egy jó nap, tele kellemes meglepetésekkel. Szüksége lesz arra, hogy megmutassa: képes felelősségteljes döntéseket hozni. A nap második fele hoz néhány csábító ajánlatot. Este gyakoroljon türelmet a családdal, kerülje a szükségtelen vitákat.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Testileg és lelkileg is szép napra ébredt, ám néhány rosszindulatú észrevétel kissé borúsabbá teszi a napját. Sokat gondolkodik egy ügy megoldási lehetőségein, de az a legjobb, ha józan paraszti ésszel cselekszik. Higgyen a saját élettapasztalatában.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűz napját magánéletének nehézségei árnyalják, emiatt szinte képtelen normális hangnemben kommunikálni a környezetével. Hangulatingadozásait alig tudják követni az emberek. Hivatalos életében legyen visszafogott, hagyatkozzon a megérzéseire.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kedvező nap az új információk elsajátítására, a kisebb utazásokra, vagy akár a szerelmi életének felvirágoztatására. Cseverészős hangulatának köszönhetően véletlenül megismerhet egy olyan embert, aki segíthet anyagi helyzetének a felfuttatásában is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A csillagok ma a Skorpiók teherbírását tesztelik, ugyanis több konfliktusba keveredik. Amit lehet, inkább engedjen el a füle mögött. Otthonában már kellemesen érezheti magát. Igaz, hogy sok lesz a teendő, de ez nyugtatóan hat az idegeire.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Nehéz napja van, hiszen feszültség terheli a személyes kapcsolatait, de szakmai téren sem fest jobban a helyzet. Legyen óvatos minden helyzetben, és fogja vissza magát, ha szeretné őszintén kimondani a gondolatait. Most nincs itt az ideje.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kettős nap a mai, hiszen tele lesz problémákkal, kisebb-nagyobb hibákkal, amelyeket azonban sikeresen megold. Ha lehet, kerülje a hivatalos ügyek intézését. Furcsa, de a tanulás is nehezen megy ma, ám estére visszatérhet a régi kerékvágásba.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Az új nap nehézségeket hozhat a Vízöntőnek a munkahelyén, ahol nézeteltérésbe keveredhet a főnökével vagy a munkatársaival. Néhány váratlan hír átírja a napi rutinját, de ezt ne sajnálja. Vigyázzon a testi épségére!

Halak

II. 20.–III. 20.

Harmóniát éreznek ma a Halak jegy szülöttei. Különösen jó napja lesz azoknak, akik oktatással foglalkoznak. A nap második felében úgy tűnik, át fogja értékelni a kapcsolatát néhány kollégájával. A visszahúzódás ebben az esetben nem tanácsos.

 

November 9.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Vad flörtölésbe keveredett valakivel, azonban elkezd ráébredni, hogy ez az ember igazán nem is érdekli. Sőt, ha jobban hajlandó megfigyelni a dolgok menetét, az illető személy sem egészen ezt akarja. Jobb lehetne tehát kihátrálni a furcsa helyzetből.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Felgyorsult napja van. Szeretne mindent gyorsan elintézni, megoldani, letudni. Ez menni is fog, csak sajnos a többiek nem nagyon képesek önnel tartani a tempót. Figyeljen másokra is, jót fog tenni a személyes kapcsolatainak.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma különösen figyelmes a környezetével és ezért hálásak is az emberek. A napokban találkozni fog valakivel, aki régebben nagyon nagy szerepet játszott az életében. Jól gondolja meg, hogy mit mond és hogyan viselkedik vele.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Egy egész szép kis konfliktus bontakozik ki ma ön előtt, amelynek a megoldásába beszáll, megpróbál segíteni, de éppen emiatt ön is belekeveredik. Semmi gond! A vastag bőr néha jól jön az ember arcán, különösen akkor, ha nem akart bántani senkit.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Szeretne megállapodni valakivel egy bizonyos ügyben, de ez nem olyan egyszerű. Éppen ezért nyugodtan mutassa meg, hogy az ön szándékai komolyak, rengeteg erőfeszítést tett a végkifejlet érdekében. Csak nyugodtan!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Tegye fel magának őszintén a kérdést, hogy ha mindig ugyanazt csinálja bizonyos helyzetekben, akkor miért vár mégis mindig más eredményt? Unatkozik mostanában, viszont nem hajlandó semmit tenni a változásért. Több erőfeszítés kellene.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Minden helyzetet szeretne irányítani, ezért pontosan kidolgozott forgatókönyv van a fejében. Ez jó is lehet néha, de mivel emberek vagyunk, rengeteg váratlan helyzetbe keveredünk. Egyszóval: vigyen több fantáziát az életébe és ne tartson az új helyzetektől.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Szeretne egy óriásit változtatni az életén. Pezsgést, szerelmet, figyelmet akar és ezért most hajlandó tenni is. Hagyja hát a megszokott helyeket, fedezzen fel új klubokat, rendezvényeket és sikerülhet megismerni valakit, aki hasonló élményekre vágyik.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Optimistán várja a küszöbön lévő változásokat, újdonságokat az életében. Ebben a szerettei is segíteni fogják önt, akiknek mutassa ki nyugodtan a háláját, hiszen rengeteg munkájuk lesz nekik is benne. Néha elbizonytalanodik, de ne adja fel!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Sok minden történik az életében, de ne hagyja magát eltéríteni a kijelölt útról. Több vasat is tarthat a tűzben, ezzel nem okoz senkinek kárt, a lényeg, hogy tartsa az irányt. Bízzon jobban a kedvesében, régi, rossz tapasztalatait felejtse el!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Néha igazságtalannak tűnik az élet, azt hiszi, nem számíthat senkire. Ezt azonban nem érdemes így gondolni, mert igenis vannak olyanok, akiknek a tekintete nem hazudik. Partnerével nem értenek egyet a pénzügyi kérdésekben, ezért rágják át magukat a fontos dolgokon.

Halak

II. 20.–III. 20.

Elfáradt az utóbbi időben, mert úgy érzi: túl sok terhet vett magára. Nyugodjon meg, ennek az időszaknak lassan a végére ér. Bújjon el kicsit a világ elől, a munka elől, és meglátja: ön nélkül is működik minden. Pihenjen végre.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás