RETRO RÁDIÓ

Kerülje a kalandokat a Halak!





Jobb lesz, ha a Halak kerüli a kalandokat, különösen a pénzügyi jellegűeket. A szerelemben ne legyen hiszékeny.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.23.
horoszkóp

November 23.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Veszélybe kerülhet az egészsége, ha továbbra is minden téren megpróbál helytállni. Húzzon egy képzeletbeli vonalat, és most csak azokat a feladatait végezze el, amelyeket valóban muszáj. A teste vágyik egy jó kis mozgásra, hajrá hát!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Legyen óvatos, nehogy egy óvatlan pillanatban olyan céges vagy magánjellegű titkokat fedjen fel, amelyekkel bajt hozhat másokra és saját magára. Vannak dolgok, amelyekről nem illik „kotyogni”, akkor sem, ha jól esne.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Több tervet is bemutat a munkahelyén, amelyek néhány emberből tiltakozást válthatnak ki, ezért inkább hagyja őket, had gondolják át a választ, mert a sürgetés nem használ. A régi módszerei most nem működnek, kérjen hát tanácsot.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Megnőhet a sürgősen elintézni való ügyek száma, illetve kisebb bosszúságok is előjönnek, így alaposan át kell gondolnia, hogyan szervezze meg a legokosabban a napját. Figyeljen jobban a háziállataira, mostanában elhanyagolta őket is.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Szorongás lesz úrrá az Oroszlánon, de mivel muszáj, kifelé megtartja a magabiztosság álarcát. Fizikailag kiváló állapotban van, így marad ereje egy nagytakarításra is. Ha unalmasnak érzi magát, újítson valamit a stílusán.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Óriási késztetést érez egy nagyobb költekezésre és ezt a vágyát még az óvatossága sem tudja felülírni. Személyes életében egy nehezebb beszélgetés után sikerül egyezségre jutni egy ön számára fontos emberrel. Este romantika várja, így könnyed és kedves lesz.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Derűs hangulatában van, annak ellenére, hogy a feje fölött még mindig kissé borús az ég. A nehézségek ellenére is próbáljon meg örülni az élet legkisebb ajándékainak is, hiszen olyan kevés van belőlük. Minden téren kerülje a túlzásokat.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ideje lesz az anyagi helyzetén jobban elgondolkodnia és egészen pontos terveket kidolgozni a beindított vállalkozása fejlesztésére. Beszéljen minél több olyan emberrel, akik okos tanácsokat tudnának adni a megfelelő továbblépéshez.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rájön, hogy az eddigi problémái és nehézségei valójában azért voltak, hogy kitaposson magának egy könnyebb, jobb utat. Bár több érdekes ötlettel is „megkínálják”, könnyedén nemet tud mondani. Koncentráljon a saját sorsára, ne hagyja eltéríteni magát.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Remekelni fog az élet szinte minden területén, ám azt érezni fogja, hogy most is többet ad, mint kap. Ez talán nem is baj, de vigyázzon az egyensúlyra. Kiváló nap a találkozókra. Ami a külsőt illeti, a hangsúlyt tegye a legelőnyösebb részeire.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Megjelenik a környezetében az a személy, akit már nagyon várt. Az elkövetkezendő időszak megújulást hoz a kapcsolataiban, és ezt ön is érzi. Ettől izgatott és feldobott lesz. Óvatosan bánjon az emberekkel, nehogy megbántson valakit.

Halak

II. 20.–III. 20.

A megszokott ütemben zajlik a napja és ezt hagyja is így, ne engedje, hogy bárki kibillentse az egyensúlyából. Kerülje a kalandokat, különösen a pénzügyi jellegűeket. A szerelemben ne legyen hiszékeny. Olyan helyzetbe keveredhet, amely ronthat a megítélésén.

 

November 24.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ön természetesen senkit sem akar megbántani, de ez sajnos mégis sikerül. Igyekezzen, hogy legalább ne egy nagyon közeli, az ön számára fontos emberen töltse ki a rosszkedvét. Partnerében ki tudja miért, de felébred a féltékenység. Jobb, ha megnyugtatja.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nyugodtan engedje meg magának a nagylelkűséget, hiszen ezzel a döntésével segít valakin, ugyanakkor az sem mellékes tény, hogy ez a lépése a belátható jövőben hasznot hoz. Az étkezésére figyeljen oda, mert kizárólag ön a felelős a saját jó vagy rossz közérzetéért.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bár eleinte ezt nem lehetett érezni, valójában szerencsés nap ez a mai. Kollégái némileg orrolnak önre, mert úgy látják, hogy elhallgat valami fontosat előlük. Próbálja meg tisztázni a helyzetet és sokkal jobb lesz a hangulat.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A mai nap mozgatórugója az önzetlensége lesz, amelynek köszönhetően néhány rokona egy életre szóló segítséget kap. Legyen azonban határozottan kedves, irányítsa ön az eseményeket, nehogy rákapjanak az ingyen támogatás ízére egyesek.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Igaz, hogy mostanában sokat dolgozik, de például ma az ésszerű kereteken belül végzett munkáiban örömet talál, hiszen délutánra végre elérkezik az a várva-várt pillanat, amikor elégedetten dől hátra, mert mindent befejezett, amit szeretett volna.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Csak akkor lépjen bármit is, ha meggyőződött arról, hogy valóban élete egyik nagy lehetőségét szalasztja el, ha most nyugton marad. De ez a döntés legyen nagyon alapos. Ha kell, aludjon rá egyet. Ha mégsem öné a lehetőség, talán jobb is így.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Változásokat szeretne az életében. Ezt nyugodtan meg is teheti, el is kezdheti hozzá megszervezni a lépéseket, a csillagok azonban egy területet nem támogatnak most, és ez a magánélete. Ezt jobb, ha egyelőre így hagyja.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valaki befészkelte magát a gondolatai közé és nem akar onnan kijönni, ez pedig elveszi a lehetőséget a sürgető problémák megoldásáról. Szedje össze magát, koncentráljon saját magára, az igényeire, mert baj lesz, ha nem vigyáz az egészségére!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Egyik családtagjára rájött a lakberendezési láz, azonban ezekben az időkben jobb elfelejteni a költséges bútorcseréket. Helyezzék inkább néhány bútordarabjukat más helyre, és némi takarítás után frissebb, hangulatosabb lesz a lakás.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Legyen óvatos, mert ma valamiért kikapcsol az önmoderálásért felelős funkciója, és ennek következtében vagy túleszi, vagy túlissza magát, vagy valamilyen kalamajkába kerül, ami egyáltalán nem hiányzik senkinek.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Remek nap a hivatalos vagy a baráti találkozók, beszélgetések számára. Igazából semmi fontos nem hangzik el sehol, de ön nagyon jól érzi magát, jókat nevet, sőt, még egy-két furcsa pletykát is meghallgat. Élvezze a kikapcsolódást!

Halak

II. 20.–III. 20.

Kellemes, könnyű nap várja. A munka után sétáljon egy jót egy ön számára kedves emberrel és ha úgy alakul, borozzanak egyet. Fontos döntéseket ne hozzon, de erre valószínűleg nem is lesz szüksége.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás