A Szűz szeretné, ha valaki boldogságot hozna az életébe





Rettentően vágyik a Szűz arra, hogy valaki melegséget hozzon az életébe. Ha szeretné elmélyíteni a kapcsolatát, ossza meg kedvesével a gondolatait.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
horoszkóp

November 4.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Itt az ideje, hogy kilépjen a komfortzónájából és új dolgokat tapasztaljon meg. Ha bele mer vágni a sors által felkínált új lehetőségbe, mérhetetlenül élvezni fogja, hiszen nagy élmények várják. Nyisson az emberek felé!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Született egy kiváló ötlete, de azt érzi, annak a megvalósítása elsülhet jól is és balul is. Bár szeretne egy könnyű, nem túl felelősségteljes döntést hozni, ez sajnos nem fog menni. Az ön vállán most a lépés súlya.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Van valami az életében jelenleg, ami félelmet vált ki önből, de előfordulhat, hogy ez is csak egy kérdés, ami túl lett dimenzionálva, vagy egy félreértés, amely tényként lett elkönyvelve. Ne hagyja, hogy a napjait az aggodalom arányítsa!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sokan vannak, akik hisznek abban, hogy bizonyos emberekkel találkozniuk kellett az életük során, mert dolguk van egymással. Mostanában sokat mereng a múlton, hogy miért tart itt és most, de ha alaposan átgondol mindent, rájön, hogy minden így van jól.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, a mindennapi rutin szinte felemészti. Ha ez már levertséget is okoz, akkor itt az ideje elgondolkodni azon, hogy a hétköznapok meghozzák-e önnek azt az elégedettséget, amire vágyik. Ha a válasz nem, akkor álljon meg, és gondolja át a „hogyan tovább” kérdését.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mostanában kezdi érteni, érezni a „partnerség” kifejezés lényegét, különösen a párkapcsolatok terén. Vágyik arra, hogy valaki melegséget, boldogságot hozzon az életébe. Ha szeretné elmélyíteni a kapcsolatát, akkor tegyen érte, ossza meg kedvesével a gondolatait.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Több terve is van, amelyet a közeljövőben szeretne megvalósítani, de úgy érzi, a mindennapok feladatai mellett nehéz ezt megtenni. Ez valóban így van, de apránként sikerülhet, csak óriási türelem kell hozzá.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Hiába tesz vagy mond bármit, a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Úgy érzi, mindenki félreérti a tetteit, a gesztusait. Lépjen hát a tettek mezejére, magyarázza el konkrétan, hogy mit is szeretne, a morgolódás nem segít.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meg van győződve arról, hogy mindig tudja, mennyi energiát tesz bele a kapcsolataiba. Határozottsága ellenére azonban el kellene gondolkodnia, hogy minden rendben van-e így. Kedvese nem biztos, hogy elégnek érzi a törődést, a figyelmet, amit kap.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kétségtelen, hogy egy kis spontaneitás nem árt a mindennapokban, és ebben nem is akadályozza senki. Dobja fel a napjait kisebb változtatásokkal, hiszen ez színt visz az életébe. Ha ön vidám, az a környezetére is át fog ragadni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Itt az ideje annak, hogy tudja, érezze: meg tudja változtatni az életét, igenis alkalmas rá. Elérkezett az idő, amikor közli a környezetével, hogy mit gondol, és mit szeretne elérni. Lehet, hogy eleinte nem értik majd önt, de ez most nem fontos.

Halak

II. 20.–III. 20.

Gondolja át, hogy nem ad-e túl sokat másoknak magából, az energiáiból. Ez a többieknek ugyanis szinte természetes már, de nem biztos, hogy kell ennyi erőfeszítés az ön részéről. Foglalkozzon magával is, önnek is jár a figyelem, a kényeztetés.

 

November 5.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ha úgy érzi, most végre kellő energiát tud tenni a kapcsolatai rendbehozatalába, akkor kezdje el, ne keressen kifogásokat! Az nem magyarázat, hogy a konfliktusok rendezése csak másoknak éri meg. Ha beindultak a beszélgetések, minden jobb lesz.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Időről-időre mindannyian vállalunk valamilyen kockázatot, még azok is, akik esküsznek a kiszámíthatóságra. Így van ezzel most ön is. Nem kell azonban rögtön óriási, nyomasztó dolgokra gondolni, csak egy-két aprócska lépés megtételére.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A szorongás néha érdekes dolgokat válthat ki az emberből. Például rengeteg olyan új gondolatot hozhat, amelyekre eddig nem számított. Párjával súrlódások jellemzik a kapcsolatát, mert ennyi év után is hajlamosak elbeszélni egymás mellett.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kétségtelen, hogy jól működnek a megérzései, és az esetek nagy részében be is jönnek, ám higgye el, vannak helyzetek, amikor még önnek sincs igaza. Emberből van, így tévedhet. Ha úgy ítélkezett, hogy annak a valóságalapjáról nem győződött meg, kérjen bocsánatot.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Továbbra is küzd a monoton mindennapok ellen, de azért ismerje el: emögött egyfajta tudatosság és kényelem is van. Bár álmodozik valami másról, de valójában lusta bármit is tenni érte. Sportolás közben legyen óvatos, a csillagok kisebb sérüléseket mutatnak.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A reggel energiával telve indul, de hamar elveszti a lelkesedését, ugyanis a sok idegeskedés elveszi az erejét. Próbáljon meg úrrá lenni a stresszen, menjen el úszni egy héten többször is, illetve kezdjen el magnézium tartalmú étrendkiegészítőket szedni.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Túlzottan ragaszkodik valakihez vagy valamihez, ami rengeteg súrlódást okoz. Engedjen hát kissé a gyeplőn és mindenkinek könnyebb, jobb lesz a közérzete. Kedvese mindenben ön mellett áll, így a kisebb nézeteltéréseket is könnyedén megoldják.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ma egy nagyobb konfliktusban lesz része, amelynek többen is a részesei lesznek, de szerencsére önnek sikerül kedvezően kiszállnia a helyzetből. Problémamegoldó képessége ismét előbújik, cserébe a környezete elismerésében részesül.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ha úgy érzi, hogy mostanában önt egy olyan dologba akarják belerángatni, amihez nem ért és nincs is nagy kedve hozzá, lehet, hogy inkább el kellene gondolkodnia, miért dobja ezt a sors. Vegye hát kezébe a saját sorsa irányítását, ne hagyja, hogy mások befolyásolják.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A tapasztalat mondatja azt önnel, hogy ha valami jól működik, miért kezdené el másképpen csinálni. Jól teszi, ha nem engedi, hogy mások beleszóljanak az életébe. Ha ezt az álláspontját határozottan megvédte, ne sajnálja. Így is kell.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Hasznos dolog néha megvizsgálni, hogy egyes félelmeink vagy kételyeink honnan is eredeztethetőek, ugyanis gyakran bebizonyosodik, hogy ezeket a gyermekkorunkból hozzuk magunkkal. Szabaduljon meg a félelmeitől, bízzon a felnőtt énjében!

Halak

II. 20.–III. 20.

Erőszakkal nem lehet segíteni másokon, mint ahogy erőszakkal azt se érhetjük el, hogy valaki bízzon bennünk vagy kedveljen minket. Ön szeretne most valakit felvilágosítani az élet helyes menetéről, de jelenleg nincs értelme. Hagyja, hadd hibázzon.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás