RETRO RÁDIÓ

A Kos megkezdheti a tiszta lappal induló, új életét





Lezárja végre a múltat, így szabadon élvezheti a szabadságot, az önálló gondolatokat, a szerelmet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.27.
horoszkóp

November 27.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Lezárja végre a múltat, letud minden adósságot mindenki felé, és így megkezdheti a tiszta lappal induló, új életét. Szabadon élvezheti a szabadságot, az önálló gondolatokat, a szerelmet. Már csak arra kell vigyáznia, hogy egyensúlyban tartsa mindezt.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bármit is ajándékozzon ma, annak nagy sikere lesz, óriási örömöt okoz vele valakinek vagy valakiknek. Partnerével egy rövidke időre menjek el valahová, valami közeli helyre, az a lényeg, hogy ne üljenek otthon, mert az unalom mocsara megfojtja önöket.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Minél kevesebb formasághoz ragaszkodik, annál több felfedezésben lesz része, sőt, egyre több kalandnak lehet ön is a részese. Személyes életében is csak elhatározás kérdése, hogy jó napja legyen. Szedje össze magát és nyugodtan mondja el, hogy mit érez.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Előfordulhat, hogy néhány felháborító pletykával kell megküzdenie, és az is lehet, hogy igazának bizonyításához a dolgok mélyére kell majd ásnia. Kiváló alkalom arra, hogy megtanulja kezelni, ha valaki irtózatosan felbosszantja. Ez csak az első lépés.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A fizikai aktivitás ma nagy segítségére lehet, hiszen egy jó futás például megnyugtathatja a háborgó lelkét, és így, több, hirtelen lépését is át tudja gondolni. A szorongáson és az álmatlanságon segíthet egy meleg fürdő vagy egy gyógytea.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Hiába szeretne ma egyedül lenni, ez nemigen fog menni, ezért úgy érezheti, hogy többen is átlépik az ön bizonyos határait. Azonban ahelyett, hogy botrányt csinálna, inkább induljon hamarabb haza a munkahelyéről, otthon pedig vonuljon el.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Szüksége van mások figyelmére, elismerésére és bármilyen furcsa is, de most, hogy megkapta, nem érzi magát méltónak erre. Nyugodtan élvezze a többiek kedvességét, hiszen megdolgozott érte. Értékelje magát és mások is így tesznek majd.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ön valóban rengeteg mindent meg tud oldani egyedül is, hiszen óriási teherbírása van, de ne akarjon mindent egyszerre megcsinálni. Higgye el, nincs értelme! Végezze el most a legfontosabb feladatait, a többi megvárja még.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Egy nagy találkozás várja, emiatt rettenetesen izgul. Ha úgy érzi, még nem érett meg rá, és nincs itt az idő, nyugodtan mondja le a randevút, csak valamilyen hihető indokot találjon. Ha összeszedte magát, jelezze, és a csillagok segíteni fogják.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Nehezen tud ma felelősséget vállalni a tetteiért, ugyanis folyton eltereli valami vagy valaki a figyelmét. Ez a lazaság sokaknak nem igazán tetszik majd. Szerelme megpróbál megértő lenni önnel, de ez nehéz feladat lesz.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Kedvese szeretné önt meglepni valamivel, aminek igazán örülne, de gondban van a feladattal. Segítsen hát neki az ötletadásban, de ügyesen, úgy, hogy valójában ő is elhiggye, hogy ez az ő ötlete volt. Nem könnyű önt meglepni, ezt ön is tudja.

Halak

II. 20.–III. 20.

Csak akkor tudja meg igazán, hogy jól döntött-e, ha valóban elindul azon az úton, amelyet kiszemelt magának. Már milliószor átgondolta a pozitív és a negatív oldalait a lépésnek, de a tettek hiányoznak. Lépjen, tegyen magáért.

 

November 30.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Gyengének, kimerültnek érzi magát. Valószínűleg a mostanában sokszor előforduló álmatlanság, illetve a sok alacsony kalóriatartalmú étel lehet a ludas. Ne kínozza a testét tovább szigorú diétákkal, illetve egy jó kis vitaminkúra is elkezdődhetne.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bár nem számított rá, kellemes meglepetésként éri, hogy a munkahelyén az új terveihez olyan támogatókat talál, akikre nem gondolt volna. A csillagok azt üzenik, ha mégis úgy tűnne, hogy elakad, mindig nyílnak új utak.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Valami iszonyatosan zavarja önt, de saját magának sem tudja megmagyarázni, hogy mi ez a nyughatatlan érzés. A szeretteitől nem kell tartania, bennük bízhat. Szeretne többet költekezni, de ha ésszerűen gondolkodik, rájön, hogy ennek most nincs itt az ideje.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Már kora reggel egy rakás megoldandó probléma szakadt a nyakába, de ebben az a jó, hogy lesz ideje mindenre, illetve az sem mellékes tény, hogy semmi komoly gond nem érte. Kedvese eddig hanyagolta, de ma újra lesz idejük együtt tölteni az estét.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Hobbija egyben a szenvedélye is, amelyet ma több, idegen emberrel is alkalma nyílik megosztani és ez büszkeséggel tölti el. Egyre több követője, rajongója lesz. Az egyedülálló Oroszlánok nyíltságuknak köszönhetően megismernek valakit, aki érdekes lehet számukra.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mindenkinél jobban tudja, hogy a valódi munkába vetett befektetés mindig megtérül. Ezt éppen ma fogja érzékelni és ettől rendkívül boldog lesz. Pénzbeli és szóbeli dicséretben fog részesülni. Ünnepeljen!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Sokkal kevesebb energiája marad a nap végére, mint arra számított, pedig akkor sem állhat meg végleg. Végezze hát el a szükséges, utolsó simításokat és a kellemes kimerültség jól fog esni. Otthon kipihenheti magát.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Egészsége remek formában van, mégis úgy érzi, kezd idegileg kimerülni. Bár ez ebben az időszakban szinte lehetetlen, gondoskodjon a pihenésről is, mert ki fog készülni. Családjával kapcsolatban talán soknak tűnik a kötelezettség, de ez alól senki sem kivétel.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Sokkal többet elemez másokat, mint kellene, sőt, ma akaratlanul is megbánt valakit a megfigyelései közlésével. Erre senki sem volt kíváncsi. Legközelebb tartsa meg magának a megjegyzéseit. Semmi joga ahhoz, hogy kioktassa a környezetét.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Minden terve úgy alakul, ahogyan szerette volna, ez pedig hitet ad a fényesebb jövő tervezéséhez. Tegyen csak nyugodtan így! A csillagok támogatják az erőfeszítéseit. Az estéje nagyon-nagyon érdekes, sőt, feledhetetlen lesz.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A mai nap nagy kérdése az, hogy képes lesz-e hosszan megőrizni a koncentrációs képességét. Ha úgy érzi, hogy nem, akkor kérjen segítséget a közvetlen munkatársától vagy akár a főnökétől. A fegyelem ma létfontosságú.

Halak

II. 20.–III. 20.

Remekül alakul szeretteivel a kapcsolata. Sugárzik önből az önbizalom és a szeretet, ez pedig jó érzéssel tölti el a környezetét is. Optimizmusa átragad a család többi tagjára is, és ez felráz mindenkit. Jó érzés egymást támogatni.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás