A Bika sem játszhat mások érzéseivel!





Sajnálja a Bika, hogy ez megtörténhetett vele. Nézzen szembe saját magával, értékelje a viselkedését, majd fogadja meg, hogy soha többé!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.13.
horoszkóp

November 13.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Tele van energiával, ezt mindenki érzékeli a környezetében. Ma különösen biztos a megállapításaiban, úgy érzi, igazságosan látja az életet, az önt körülvevőket, ezért rákényszerítheti az elveit másokra. Legyen óvatos. Tévedhet.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Kellemetlenül érzi magát egy furcsa helyzet miatt, ami sajnálja, hogy megtörténhetett önnel. Talán mégsem érte meg mások érzéseivel játszani. Nézzen szembe saját magával, értékelje a viselkedését, majd fogadja meg, hogy soha többé!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Hasznos lesz megállni és visszatekinteni mindarra a sok erőfeszítésre, amelyet befektetett egy bizonyos területen. Szabadidejében a maximális figyelmét élvezheti a családja, különösen a gyerekei, akiket rendkívül boldoggá tesz ezzel.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A szeretteivel való beszélgetések során a következő napokban kerülje a kínos, bosszantó témákat, mert komoly viták bontakozhatnak ki. Inkább élvezzék egymás társaságát. Kedvese mostanában kissé rosszabb hangulatában van, de ön próbáljon nyugalmat sugározni, az segíthet.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az élete bizonyos területein mostanában kénytelen lesz elfogadni azt a helyzetet, ami van. Később jöhetnek a pozitív változások, csak átmenetileg kell kompromisszumot kötnie. A nehézségek mellett ön is érzi, hogy a sors mostanában jó dolgokat adott.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Rengeteg feladata van ma, talán túl sokat is vállalt, ezért ha muszáj, nyugodtan csökkentse le a teendői számát, hiszen az ön energiája is véges. Állítson fel fontossági sorrendet, az talán segíthet a napjai könnyebbé tételében.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Mostanában többen is tanácsot kértek öntől az élet több területén. Viseltessen irántuk megértéssel és ha tud, segítsen nekik. Párkapcsolatában viharos érzelmek kerítik a hatalmukba, de vegyen erőt magán, és próbálja meg enyhíteni a feszültséget.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Munkahelyi problémái miatt mostanában sokat gondolkodik azon, hogy kár volt ezt a pályát választania, ezért teljes karrierváltásra lenne szüksége. Ismerje el, ez nem a legalkalmasabb időszak a változtatásokra, de a fantáziáját engedje szabadjára.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Bújjon ki a csigaházból, lásson világot. A hangulata éppen alkalmas is lenne új emberek megismerésére és új kalandok megélésére. Igaz, mostanában bajos ügy bárhová is eljutni, de vegye igénybe a virtuális világ nyújtotta lehetőségeket.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Jobb lesz, ha ma semmit sem hisz el senkinek. Csupa olyan emberrel találkozik, akik ugyan ártani nem szeretnének önnek, de komolyan sem lehet venni őket. Nyugodtan mutassa ki nemtetszését, ha úgy érzi, be akarják csapni.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egy vita során ma két tűz között találhatja magát és ez önnek sem lesz túl vidám helyzet. Próbáljon meg kiszállni belőle úgy, hogy nem foglal állást senki mellett sem. Estére lenyugodhatnak a kedélyek.

Halak

II. 20.–III. 20.

Itt az ideje szembenézni az igazsággal. Talán túl sokat vállalt mostanában, ehhez pedig nincs energiája. Senki sem fogja igazán hibáztatni, ha visszalép és néhány vállalására nemet mond. A családjának szüksége van önre és nem csak anyagilag.

 

November 16.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Megfontoltan, alaposan végezze a munkáját, mert nagy a tévedés lehetősége. Dolgozzon ki alapos stratégiát a nehezebb helyzetekre és rendben alakulnak a dolgai. Ösztönei valószínűleg azt súgják, hogy erőfeszítéseit helyezze át máshová, de tartson ki!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Úgy érzi, hogy az élete bizonyos területein túlzottan be van korlátozva, ám gondoljon arra, hogy kellő fantáziával gond nélkül alkalmazkodni tud a helyzethez, sőt, a saját hasznára tudja azt fordítani. Csak engedje, hogy történjenek a dolgok.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Olyan információt kap, amivel igazából semmit sem tud és nem is akar kezdeni, de bosszantja annak a tartalma. Erősítse meg magát és ne hagyja senkinek sem, hogy eltérítse a valóban fontos feladatokról a figyelmét.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Feszültség van ön és a partnere között, ami ahhoz vezet, hogy a felszínre kerülnek rég elfeledett érzelmek és reakciók. Ezek azonban valójában pozitív változásokat hozhatnak az életükbe, olyasmit, ami lehet, hogy eddig hiányzott.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Különösen nagy gondot kellene most már valóban fordítania a fizikai erőnlétére. Ennek érdekében szervezze át, gondolja át a napi rutinját és meglátja, hogy a sport és a megfelelő táplálkozás gyorsan meghozzák a várt eredményt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mélységesen elkeseríti egy probléma vagy egy kérdés, ami a kedvesével kapcsolatban merült fel. Ahhoz, hogy megtalálják a nyomasztó helyzet megoldását, össze kell fogniuk. Ossza meg partnerével a félelmeit, könnyebben rájönnek a megoldásra.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ne hagyja, hogy eluralkodnak ön felett az érzelmei, hiszen ettől senkinek, így önnek sem lesz sokkal jobb. Ha teheti, terelje el a gondolatait, foglalkozzon a hobbijával, vagy csak egyszerűen ordítson egy jót a párnájába!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Bonyolult tervek elkészítésére is alkalmas a mai fizikai és szellemi állapota, ráadásul szervezőkészsége is a csúcson van. Kollégáit lenyűgözi a lendületével. Délután ezért vegyen vissza némiképpen és engedje ki a gőzt.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Új pártfogók, segítők jelennek meg a Nyilas életében, akik teljes mellszélességgel támogatják tervei megvalósításában. Ezek az emberek bíznak önben, értékelik a korábbi munkamorálját, tegyen hát róla, hogy ők se csalódjanak.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Remek nap abból a szempontból, hogy sikerül több olyan információhoz jutnia, amelyekre ezidáig várt. Egy fontos döntésben pedig nem hezitál tovább, határozottan választ a lehetőségek közül. Készüljön fel irigyei kisebb próbálkozásaira.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Stresszes nap, semmitmondó megbeszélésekkel, fontoskodásokkal. Elfárad a beszélgetések során, amelyekből legszívesebben kimaradt volna. Este viszont lehetősége lesz arra, hogy megértő közegben kiöntse a lelkét és ez elég is lesz önnek a boldogsághoz.

Halak

II. 20.–III. 20.

Az élet próbára teszi annak érdekében, hogy újból értékelni tudja ami körülveszi. Kezeljen azonban mindent filozófiai magasságokból, ugyanis itt az ideje az önfejlesztésnek. Legyen alázatos és ne feledje: hallgatni arany.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás