A Bika fellázad a világ ellen!

A Bika úgy érzi, elege van mindenből. Van mit veszítenie, ezt tartsa szem előtt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.17.
horoszkóp

November 17.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Körültekintően kell eljárnia, ha kérés nélkül szeretne segíteni valakinek, nehogy megsértse az illetőt, mert véletlenül átlép egy bizonyos határt. Az is fontos, hogy ne vegye magára más terheit. Próbáljon meg nem bajba keveredni.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Fellázad szinte az egész világ ellen, mert úgy érzi, elege van minden egyes részéből. Felháborodását azonban jó lenne kordában tartania, hiszen katasztrófát hozhat maga után. Van mit veszítenie, ezt tartsa szem előtt.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érdemes lenne leülnie és alaposan átgondolnia, hogy milyen az élete mostanában. Lehet, hogy változtatnia kellene valamin. Egy kis önvizsgálat sosem árt. Szerelmi életét ne most tisztázza, úgysem kap normális választ a kérdéseire.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ha lehetséges, próbálja meg korlátozni azok körét, akikkel kommunikálni fog. Még a szeretett embert is kerülje inkább, mert mai, csípős stílusával vérig sértheti, aztán hetekig magyarázkodhat neki a történtekért.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Nyugodt elmélkedéssel kezdődik a nap, aztán hirtelen a nyakába szakad egy rakás tennivaló, megoldandó feladat. Kap egy új feladatot, amivel kapcsolatban még prezentációt is kell tartania, ideje hát, hogy elkezdjen készülődni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Személyes ügyei járnak egész nap a fejében, úgy érzi, minden más várhat. Környezete megértő lesz a gondjaival kapcsolatban, sok támogatást kap majd tőlük. Este szerelmével tervezgetni fogják a jövőt. Legyen vele könnyed és romantikus.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Olyan emberek társaságát keresse, akik képesek felvidítani, ön ugyanis szinte képtelennek érzi magát arra, hogy jobb hangulatba kerüljön. Kedvese délután szeretné majd meglepni valamivel, próbáljon hát örülni, akkor is, ha most nehéz picit.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Az optimizmus járja át az egész napját, ami pedig az energiaszintjét illeti, olyan, mint egy csúcsra járatott kávéfőző. Ne fárasszon másokat a vicces történeteivel. A szerelemben szerencsés lesz, szinte irigykednek majd önre a barátai.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Őrizze az energiáit. Húzza meg magát, figyeljen, mert most ez a legjobb, amit megtehet. Persze megpróbálhat belevágni a dolgok közepébe, de semmi értelme nem lesz. Kedvese viselkedése miatt ne aggódjon, csak átmeneti jelenség.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ha valaki ma idegesítőnek nevezné, akkor csak az igazat mondaná. Kedvese szenved is ettől, de megpróbálja elfogadni a hangulatingadozásait. Próbálja meg kordában tartani az indulatait és akkor nagyobb veszteségek nélkül ér véget a nap.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Tegye boldoggá, vidámmá a szerelmét! Semmi sem tenne most jobbat önökkel, mint egy jó, közös nevetés. Az mindent megold vagy legalábbis előrelendít. Azt se feledje továbbá, hogy egy jó nevetés meghosszabbítja az életet.

Halak

II. 20.–III. 20.

Valaki a környezetében szeretne önnel együttműködni, ám ön annyira elutasító és goromba, hogy vérig sérti őt. Próbálja meg nem lerombolni szegény önbizalmát. Ha gyomorproblémái már csak gyógyszerekkel tarthatóak karban, forduljon sürgősen orvoshoz.

 

November 18.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ideje lenne a háttérbe szorítani saját, önző gondolatait és vágyait. Kezdjen el figyelmes lenni a többiekkel, törődjön velük és meglátja: minden szinte kivirul ön körül. Ettől ön is és a környezete is boldogabb lesz.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nem igazán állítható, hogy nyugodt a légkör otthon, de ön is tudja, hogy ezek átmeneti, megoldásra váró gondok. A csillagok segítik önt minden újrakezdésben, indulásban, de ennek feltétele, hogy elfelejti vakmerő, agresszív viselkedését.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ha valaki most azt kérdezné öntől, hogy milyen a személyes élete, akkor az lehetne a válasz, hogy kiváló! Kedvesével visszatértek a dolgok a megszokott kerékvágásba. Tele van energiával, bár ez néhány Ikrek esetében vegyül némi szorongással és álmatlansággal.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sokkal jobban érzi magát attól, hogy utat engedett az érzelmeinek és kimondta, ami a lelkét nyomta. Azt viszont önnek is meg kell értenie, hogy még a legfontosabb emberi kapcsolatok is folyamatosan változnak, alakulnak.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Végre elkezd jól kijönni az egyik kollégájával, akiről ezt eddig nem mondhatta el. Nagyszerű alkalom lesz így a közös munkára, új ötletekre. Legyen tisztában azzal, hogy csak úgy érhet el sikereket az életében, ha hajlandó az együttműködésre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Vigyázzon arra, hogy mit kér a sorstól, ugyanis a napokban a kívánságai folyamatosan teljesülnek. Szerettei körében engedje el magát, ne próbáljon mindig valami problémát keresni, ezt senki sem szereti. Álljon könnyedebben az élethez!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma végre azt teszi, amire már régóta vágyott. Semmi és senki nem akadályozza ebben, élvezze hát ki ezt a csodás időszakot! Önéletrajzára felfigyel egy lehetséges munkáltató, így elképzelhető, hogy új utak nyílnak meg ön előtt.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valami történik az életében, amiről ön is érzi, hogy ez sokkal több, mint aminek látszik. Ásson hát a dolgok mélyére, vizsgálja meg alaposan a helyzetet, ne elégedjen meg az általános válaszokkal.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Önnek mindig is fontos volt az igazságosság, éppen ezért most is jobbá fogja tenni valaki életét pár figyelmességgel. Ennek az embernek erre szüksége volt. Ön azonban jól gondolja át, hogy mibe vág bele, bár a több pénz kecsegtető, nem biztos, hogy jó az irány.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Felébred önben a vágy, hogy új célokat valósítson meg, buzgósága pedig elnyomja a kétkedés legkisebb érzését is. Vigyázzon, lendülete nehogy megsértse mások világlátását és kétségbe vonja képességeiket. Szeretteiről se feledkezzen meg.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma azt érzi, hogy egyedül szeretne lenni. Menekül a valóság elől, titkolózik és bezárkózik. Ehhez persze mindenkinek joga van, ugyanis néha eljön az idő, amikor újra meg kell ismernünk önmagunkat. Viselkedésével megbánt valakit.

Halak

II. 20.–III. 20.

A csillagok arra buzdítják, hogy személyes ambícióit fordítsa mások támogatására, segítésére. Érthető, hogy az eddig befektetett munkájából végre profitálni is szeretne, de az igazi siker az lesz, amikor látni fogja, hogy másoknak örömet szerez.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás