A bakok ne engedjék, hogy beleszóljanak az életükbe!





Jól teszi a Bak, ha nem engedi, hogy mások beleszóljanak az életébe. Ha ezt az álláspontját határozottan megvédte, ne sajnálja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.05.
horoszkóp

November 5.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ha úgy érzi, most végre kellő energiát tud tenni a kapcsolatai rendbehozatalába, akkor kezdje el, ne keressen kifogásokat! Az nem magyarázat, hogy a konfliktusok rendezése csak másoknak éri meg. Ha beindultak a beszélgetések, minden jobb lesz.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Időről-időre mindannyian vállalunk valamilyen kockázatot, még azok is, akik esküsznek a kiszámíthatóságra. Így van ezzel most ön is. Nem kell azonban rögtön óriási, nyomasztó dolgokra gondolni, csak egy-két aprócska lépés megtételére.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A szorongás néha érdekes dolgokat válthat ki az emberből. Például rengeteg olyan új gondolatot hozhat, amelyekre eddig nem számított. Párjával súrlódások jellemzik a kapcsolatát, mert ennyi év után is hajlamosak elbeszélni egymás mellett.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Kétségtelen, hogy jól működnek a megérzései, és az esetek nagy részében be is jönnek, ám higgye el, vannak helyzetek, amikor még önnek sincs igaza. Emberből van, így tévedhet. Ha úgy ítélkezett, hogy annak a valóságalapjáról nem győződött meg, kérjen bocsánatot.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Továbbra is küzd a monoton mindennapok ellen, de azért ismerje el: emögött egyfajta tudatosság és kényelem is van. Bár álmodozik valami másról, de valójában lusta bármit is tenni érte. Sportolás közben legyen óvatos, a csillagok kisebb sérüléseket mutatnak.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A reggel energiával telve indul, de hamar elveszti a lelkesedését, ugyanis a sok idegeskedés elveszi az erejét. Próbáljon meg úrrá lenni a stresszen, menjen el úszni egy héten többször is, illetve kezdjen el magnézium tartalmú étrendkiegészítőket szedni.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Túlzottan ragaszkodik valakihez vagy valamihez, ami rengeteg súrlódást okoz. Engedjen hát kissé a gyeplőn és mindenkinek könnyebb, jobb lesz a közérzete. Kedvese mindenben ön mellett áll, így a kisebb nézeteltéréseket is könnyedén megoldják.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ma egy nagyobb konfliktusban lesz része, amelynek többen is a részesei lesznek, de szerencsére önnek sikerül kedvezően kiszállnia a helyzetből. Problémamegoldó képessége ismét előbújik, cserébe a környezete elismerésében részesül.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Ha úgy érzi, hogy mostanában önt egy olyan dologba akarják belerángatni, amihez nem ért és nincs is nagy kedve hozzá, lehet, hogy inkább el kellene gondolkodnia, miért dobja ezt a sors. Vegye hát kezébe a saját sorsa irányítását, ne hagyja, hogy mások befolyásolják.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A tapasztalat mondatja azt önnel, hogy ha valami jól működik, miért kezdené el másképpen csinálni. Jól teszi, ha nem engedi, hogy mások beleszóljanak az életébe. Ha ezt az álláspontját határozottan megvédte, ne sajnálja. Így is kell.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Hasznos dolog néha megvizsgálni, hogy egyes félelmeink vagy kételyeink honnan is eredeztethetőek, ugyanis gyakran bebizonyosodik, hogy ezeket a gyermekkorunkból hozzuk magunkkal. Szabaduljon meg a félelmeitől, bízzon a felnőtt énjében!

Halak

II. 20.–III. 20.

Erőszakkal nem lehet segíteni másokon, mint ahogy erőszakkal azt se érhetjük el, hogy valaki bízzon bennünk vagy kedveljen minket. Ön szeretne most valakit felvilágosítani az élet helyes menetéről, de jelenleg nincs értelme. Hagyja, hadd hibázzon.

 

November 6.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Kiváló nap, hiszen kirobbanó formában van, jó a kedve, mindenkit magához vonz. Néhány hír hallatán fel kell borítania a napi terveit, de ne bánja. Döntéseit sietség nélkül hozza meg. Rengeteg elismerésben, otthon pedig nagy szeretetben részesül.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nehéz nap a mai, tele fontos kérdések megoldásával. Több váratlan fordulat vár ma önre, amelyek miatt akár komolyabb kiadásai is lehetnek. Személyes életében is felmerül pár buktató, amelyek miatt akár egy közeli személlyel meg is romolhat a kapcsolata.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érzelmileg és fizikailag is nagyon jó állapotban van, ezt mindenki észre is veszi, rengeteg bókot kap. Valószínű, hogy olyan embereket ismer meg, akik fontosak lehetnek néhány ügy kivitelezésében. Kellemes, romantikus kalandot ígérnek a csillagok.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ez egy jó nap, tele kellemes meglepetésekkel. Szüksége lesz arra, hogy megmutassa: képes felelősségteljes döntéseket hozni. A nap második fele hoz néhány csábító ajánlatot. Este gyakoroljon türelmet a családdal, kerülje a szükségtelen vitákat.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Testileg és lelkileg is szép napra ébredt, ám néhány rosszindulatú észrevétel kissé borúsabbá teszi a napját. Sokat gondolkodik egy ügy megoldási lehetőségein, de az a legjobb, ha józan paraszti ésszel cselekszik. Higgyen a saját élettapasztalatában.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A Szűz napját magánéletének nehézségei árnyalják, emiatt szinte képtelen normális hangnemben kommunikálni a környezetével. Hangulatingadozásait alig tudják követni az emberek. Hivatalos életében legyen visszafogott, hagyatkozzon a megérzéseire.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Kedvező nap az új információk elsajátítására, a kisebb utazásokra, vagy akár a szerelmi életének felvirágoztatására. Cseverészős hangulatának köszönhetően véletlenül megismerhet egy olyan embert, aki segíthet anyagi helyzetének a felfuttatásában is.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A csillagok ma a Skorpiók teherbírását tesztelik, ugyanis több konfliktusba keveredik. Amit lehet, inkább engedjen el a füle mögött. Otthonában már kellemesen érezheti magát. Igaz, hogy sok lesz a teendő, de ez nyugtatóan hat az idegeire.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Nehéz napja van, hiszen feszültség terheli a személyes kapcsolatait, de szakmai téren sem fest jobban a helyzet. Legyen óvatos minden helyzetben, és fogja vissza magát, ha szeretné őszintén kimondani a gondolatait. Most nincs itt az ideje.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kettős nap a mai, hiszen tele lesz problémákkal, kisebb-nagyobb hibákkal, amelyeket azonban sikeresen megold. Ha lehet, kerülje a hivatalos ügyek intézését. Furcsa, de a tanulás is nehezen megy ma, ám estére visszatérhet a régi kerékvágásba.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Az új nap nehézségeket hozhat a Vízöntőnek a munkahelyén, ahol nézeteltérésbe keveredhet a főnökével vagy a munkatársaival. Néhány váratlan hír átírja a napi rutinját, de ezt ne sajnálja. Vigyázzon a testi épségére!

Halak

II. 20.–III. 20.

Harmóniát éreznek ma a Halak jegy szülöttei. Különösen jó napja lesz azoknak, akik oktatással foglalkoznak. A nap második felében úgy tűnik, át fogja értékelni a kapcsolatát néhány kollégájával. A visszahúzódás ebben az esetben nem tanácsos.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás