
Őrületesen finom: csokis-banános táska, a család új kedvence
Mennyei finomság, ezt érdemes kipróbálni!
A rövid, a félhosszú és a hosszú frizura is másfajta törődést igényel.
Rövid: Szárítás előtt itassuk fel törölközővel a hajról a vizet. Ezután szárítsuk enyhén nyirkosra. Ha megvan, hagyjuk „kihűlni” a hajat, ezután kell még egyszer átfésülni vagy borzolni. Igazi fazongyilkos lépés kihagyni a kihűlési szakaszt.

Félhosszú: Ne borzoljuk össze a törölközővel, csupán itassuk fel a vizet. Be lehet vetni egy kis hajhabot is: egy diónyit oszlassunk el a hajon, a tőtől a végek felé haladva. Szárítsuk át úgy, hogy egy picit nedves maradjon. Ezután jöjjön a körkefe és a formázás.
Hosszú: Mosás után kényeztessük tincseinket pakolással, ami biztos védelmet nyújt majd a szárítástól. Ha ez megvan, töröljük át fésüljük át. A szárításhoz érdemes a hajtömeget tincsekre osztani: válasszunk egyet a fejtetőn, csatoljuk is félre, majd ezzel a módszerrel, elölről hátra haladva szárítsuk meg a hajunkat.

Mennyei finomság, ezt érdemes kipróbálni!

Ezt tartogatják mára a csillagok.

A szakértő elárulta jó ötlet-e a legújabb internetes trend.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.