Két héttel ezelőtt ragadta el Enikő férjét a koronavírus. A nő már nem bírta tovább szó nélkül megállni a vírustagadók „okoskodásait”, ezért Facebook-oldalán üzent nekik.

Bár megrendítő írását olvasva, összeszorul az ember szíve, mégis akadtak olyanok, akik gyászát és fájdalmát nem tisztelve, kommentben szólták meg az írása miatt.

„A világ dőlt össze körülöttem, soha nem akartam ezt leírni, mert semmi sem fontos most azt gondolom, mivel kínok kínját éljük át a fiaimmal… de nem bírom tovább a sok vírustagadó, buta, okoskodó idióta barmot!! A hozzánk közel állók tudják… Jani egész életében intenzíven sportolt. Orrlégzéssel futott sprinteket hegyre fel, 5 km-en keresztül. Buteyko-légzéssel ébredt és feküdt, csak idényzöldségeket és jó minőségű húsokat, apró testű, rövid életű tengeri élőlényeket evett. Semmi szenvedélybetegség. Pozitív, vidám, kiegyensúlyozott boldog ember volt, mindenfele alapbetegség nélkül. 2 hete halt meg a Covid szövődménye okozta tüdőgyulladásban, 14 nap kórház, 1 nap gépi lélegeztetés után (a patológus szerint makk egészséges volt). 8–10 éves gyönyörű, csodálatos fiaink maradtak félárvák… 22 éves, boldog kapcsolat volt a miénk. Mostanra jutottunk volna el odáig, hogy terveinket meg tudtuk volna valósítani… El sem tudtunk búcsúzni… csak besétált a vörös zónába és vége… ennyi volt az életünk… Gratulálok az okoskodóknak… valóban semmi gond nincs, csak az, hogy nem ehetünk étteremben” – írta Facebook-oldalán az elkeseredett nő.

(Forrás: Facebook)