Az orvosok már épp le akarták kapcsolni a gépekről az 5 éves pici lányt, amikor megtörtént a csoda

Az orvosok már nem adtak reményt a kislánynak, és azt tanácsolták a családnak, engedjék el.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.10.18. 07:30
csoda orvosok kórház kislány

Már segítség nélkül, önállóan lélegzik az a kislány, akit az orvosok már le akartak kapcsolni a létfenntartó gépekről. Tafida Raqeeb mindössze öt éves volt, amikor fejfájásra panaszkodott és összeesett. Kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyvérzést kapott. A családjának pedig azt mondták, a kislánynak már csak napjai vannak hátra.

Az orvosok már nem adtak reményt a kislánynak, és azt tanácsolták a családnak, engedjék el (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Azonban amikor az orvosok le akarták kapcsolni a gépekről, csoda történt. Tafidát az Egyesült Királyságból Olaszországba szállították át kezelésre, és az állapota elkezdett javulni, júniusban pedig már a 10. szülinapját ünnepelte a családjával körülvéve. Édesanyja a The Sunnak elmondta, hogy kislánya lassan, de egyenletesen fejlődik, és minden nap egyre jobban van.

Önállóan lélegzik. Ez most a legfontosabb. Nem tudom leírni sem, min mentünk keresztül, hogy eljussunk oda, ahol most vagyunk. Az elmúlt öt év nem volt könnyű, de minden egyes nap Tafida bátorságáról, valamint a szeretet, a remény és a hit erejéről tanúskodik. Ez az időszak megtanított bennünket arra, hogy élvezzünk ki minden pillanatot, soha ne veszítsük el a reményt, és mindig higgyünk a csodákban

 - fogalmazott az édesanya.

Visszaemlékezett, hogy az orvosok nem adtak reményt Tafidának, és azt tanácsolták, engedjék el. De mint édesanya, nem tudta elfogadni, hogy a gyermeke életének vége legyen.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás