„Imára kulcsolta a kezét és azt suttogta, menjünk innen” - rettegésben tartják a lakókat Budapesten, betelt a pohár

Betelt a pohár egy óbudai társasház lakóinál! Többen is hangot adtak aggodalmuknak, miután a társasház egyik lakója késsel támadt egy másikra. A lakók elmondása szerint az 50 év körüli nő rettegésben tartja a szomszédságot.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.10.22.
rendőrség életveszély Óbuda fegyver

Rettegnek a lakók egy óbudai társasházban, miután az egyik lakó több alkalommal is életveszélyesen megfenyegette a lakóközösség több tagját. A társasház lakói úgy döntöttek, nem hallgatnak tovább és nyíltan szembeszállnak azzal az 50 év körüli nővel, aki lassan egy évtizede keseríti meg az ott élők mindennapjait.

Óbuda
Óbuda: ebben a társasházban rettegnek a lakók Óbudán Fotó: olvasói

Megelégelték a lakók annak az 50 év körüli, mentális problémákkal küzdő asszonynak az ámokfutását, aki lassan egy évtizede inzultálja a lakóközösség tagjait. A lakók elmondása szerint az asszony egész nap az épület előtt vagy a földszinten strázsál és azt várja, kibe köthetne bele. Többször előfordult már, hogy a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia, legutóbb akkor, amikor Pétert egy késsel próbálta meg leszúrni. Szondi Anna, Péter édesanyja szabályosan retteg, ugyanis úgy érzi, családjával együtt célponttá vált, amikor úgy döntött, kihívja a rendőrséget, miután a fiára fegyvert rántott a társasház réme.

Egész nap zörög, csörög, zajong, és amikor bevágja a bejárati ajtót, abba beleremegnek a falak. Megmondom őszintén, hogy összerándul a gyomrom az idegességtől, különösen most

 – magyarázta lapunknak elkeseredetten Szondi Anna. Bár sajnálja az asszonyt mentális állapota miatt, leginkább a saját családja biztonságáért aggódik, hiszen elmondása szerint a nő már többször megfenyegette őket, legutóbb egy bicskával.

Óbuda
Anna azért állt a nyilvánosság elé, mert szeretné biztonságban tudni családját Fotó: Facebook

Jött fel a fiam a lakásba és meséli, hogy ez a nő a lépcsőházban kést rántott és le akarta szúrni. Peti épp szállt be a liftbe, amikor ez a nő odaszólt neki, hogy mi még nem végeztünk, nekünk még elszámolnivalónk van. Mikor Peti megállította a liftet, azt kérdezte: mi van, meg akarsz dögleni?

 - idézte fel Anna fia szavait. Péter egy 180 centiméter magas, jó erőben lévő, 50 éves férfi, aki, amikor meglátta, hogy a nő kést ránt ellene, azonnal megpróbálta azt elvenni tőle, így dulakodni kezdtek. A férfi elmondása szerint a nő egy bivaly erejével próbált harcolni, miközben rugdosni és harapni próbálta őt. Anna azt is elárulta, nem ez volt az első eset, hogy az ő családját életveszélyesen megfenyegette a nő, ám azt is hangsúlyozta, nem ők az egyetlen család, akiknek meggyűlt a bajuk az asszonnyal.

A fiam, én és a 10 éves unokám lent álltunk a ház előtt, amikor megjelent ez a nő is. Én és a fiam háttal álltunk neki, nem láthattuk, de Izabella mindent látott. Egyszer csak hallottunk 2x2 kattanást, majd Izabella, aki egy határozott, bátor kislány, imára kulcsolta a kezét és azt suttogta: apa, menjünk innen! Mikor bementünk a lépcsőházba, akkor mondta el a kislány, hogy fegyver volt a nőnél

 – magyarázza Anna, aki azonnal bejelentette az esetet.

Óbuda
A lakókat rettegésben tartó asszony rendezett külsejű Fotó: olvasói

 Ekkor egy lakó elmondása szerint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya törte rá az asszonyra az ajtót és egy airsofthoz használt, közelről igen veszélyes fegyvert találtak nála. Anna úgy érzi, a nő most még inkább célba vette őket, ugyanis a rendőrök a nőt a legutóbbi eset miatt előállították a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságra és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Megmondom őszintén, sajnálom az asszonyt, mert ismerem a hátterét. De nekünk a családjaink biztonsága az első

 – zárta beszámolóját Anna, aki a többi lakóval együtt csak annyit szeretne, hogy végre békében élhessenek

Lapunk megtudta, hogy a mentálisan beteg nőtől korábban elvették két gyermekét is, ami miatt az a tévképzet alakult ki nála, hogy elrabolták a gyerekeit. A zavart nő emiatt is láthat nagy valószínűséggel mindenkiben ellenséget. 

Az életveszélyesen fenyegetőző nőről a Tények is forgatott:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás