Úgy tett, mintha elaltatta volna, majd hazavitte az állatorvos a kiscicát - elsírta magát a gazdi, mikor megtudta az igazat

Nagyon sokan felháborodtak a tette miatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.28. 10:00
kiscica állatorvos macska

Ha egy kisgyereket megkérdezünk, hogy mi szeretne lenni nagyobb korában, elég nagy az esély arra, hogy azt mondja: állatorvos. A gyerekek ösztönösen vonzódnak az állatokhoz, imádják őket megfigyelni, megérinteni és szeretgetni. Dr. Janine Parody követte az álmait, kitartott céljai mellett, és felnőttként valóban állatorvos lett. Most azonban felelnie kell a tette miatt. 

Vitatott, hogy helyesen cselekedett-e a doktornő

Dr. Janine Parody él-hal az állatokért. Azért lett állatorvos, mert rajong velük lenni, imád rajtuk segíteni. Ugyanakkor a szakmának van egy rettenetes árnyoldala is: sok beteg, szenvedő kedvenccel találkozik, és bizony altatni is kell. 2021 decemberében, karácsony előtt nagyon nehéz napja volt. Aznap már három állatot el kellett altatnia, ezt pedig nagyon nehezen viselte. Ekkor behoztak egy újabb kiscicát, akiről a gazdi azt állította, hogy nagyon beteg, és el kellene altatni. 

A doktornő szív megszakadt. Ránézett, és egy fiatal, éltvidám cicát látott. Döntést hozott tehát. Beadta az altató vakcinát, de a halálos vakcinát nem. Azt mondta a gazdinak, hogy meghalt, amikor azonban végzett a munkában, az alvó kiscicát hazavitte, és otthon kezdte ápolni. Később a dolog kiderült, mert az asszisztense jelentette az ügyet, a gazdik pedig nagyon dühösek voltak, amiért ennek kitette őket Dr. Janine Parody érzelmileg. 

Bíróság előtt kell felelnie tette miatt. Elmondta, hogy már nem bírta érzelmileg a sok altatást, és csak életben szerette volna tartani a cicát. A szakemberek szerint azonban nem volt esély rá, ráadásul a gazdiknak is fájdalmat okozott - írja a The Sun

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás