„A macskám megmentette az életemet, kitapogatta a rákos csomót a mellemben”

Egy kíváncsi macskának sikerült megmentenie gazdája életét, miután felhívta a figyelmét egy rákos csomóra. Az 52 éves Saima Afzalnál mellrákot diagnosztizáltak, miután macskája folyamatosan gyúrta a mellét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.
rákos megment diagnózis macska

Egy okos cica megmentette gazdája életét azzal, hogy figyelmeztette őt egy rákos csomóra. Saima Afzal összezavarodott szeretett macskájától, „Kat”-től, amikor az folyton ugyanazt a helyet nyomkodta a mellkasán. A Maine Coone/Tabby keverék annak ellenére mászott fel Saima mellkasára, hogy eltolta magától, ami fájdalmat okozott neki.

A macskafogó fantomnak bevett módszere lehet az állatvédők szerint, hogy a lakásból kijáró macskákat magához csalogassa /
Képünk illusztráció – Fotó: Pexels

Az 52 éves Saima kezdetben a fájdalmat egy korábbi mellhártyagyulladás diagnózisának tulajdonította, de felfedezett egy csomót, amelyet elmondása szerint nem talált volna meg, ha Kat nem lép közbe. A négylábú észrevette, hogy valami nincs rendben a gazdájával, majd később az orvosok mellrákot diagnosztizáltak nála.

Saima ezután lumpektómián és további műtéten esett át, hogy eltávolítsák a nyirokcsomóit, és azt mondja, Kat megmentette az életét.

Meglepő módon a macska eredetileg nem is az övé volt, mivel akkor vette magához, amikor a bátyja kénytelen volt otthagyni, amikor elment az egyetemre, a többi nővére pedig allergiás volt.

Örülök, hogy itt lehetek. Azt hiszem, ez volt a sors. Képzeld el, ha nem vettem volna fel a telefont a bátyámnak aznap? Azt hiszem, neki az volt a rendeltetése, hogy az életemben legyen.

– mondta a megmentő cicusáról a hálás nő a Daily Star beszámolója szerint.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás