Fantom tartja félelemben a budapestieket: egy lakó kitálalt, mi folyik az otthonuknál – fotó

Jókora meglepetést okozott egy ismeretlen alak a Havanna-lakótelepen. A környékbeliek hozzászoktak, hogy időnként egy-két furcsa figura jelenik meg az utcákon, de amit ez a nő tett, az igazán megdöbbentette őket.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.10.11. 20:00
fantom őrjöng havanna

Előfordult már, hogy valaki őrjöngve a nyolcadikról szórta ki a cuccait az utcára, de az is megtörtént már, hogy egy különös varjúember táncolt a Nyugati pályaudvarnál – hogy néhányat említsünk a közelmúlt budapesti furcsaságai közül. Így aztán már nehéz meglepni a helyieket valami újabb akcióval, de ami október elején történt a Havannán, attól mindenkinek elakadt a szava: a Havanna-lakótelepen egy kukaborító fantom jelent meg!

kukaborító fantom
A kukaborító fantom a Havanna-lakótelepen garázdálkodott Fotó: Google Maps

Színre lép a kukaborító fantom 

Egy ideje Havanna-lakótelepen él István, és ő is látott már egyet s mást az otthona környékén, de ilyet még nem! A férfi épp a kedvenc sorozatát nézte kora este, fél hétkor, amikor egy őrjöngő alak hangjára lett figyelmes. Kinézett az ablakán, hogy mi ez a különös jelenség, és akkor látta, hogy a Csontváry utcában, a parkoló autóknál egy 50 év körüli nő álldogál. „Hirtelen hangos ordibálást hallottam kintről. Kinéztem az ablakon, akkor láttam, hogy egy nő őrjöng” – mondta a Metropolnak István, aki szerint a delikvens egy kukát is kiborított, majd fenyegetően kiabált – de nem valakinek, hanem valaminek… A felborított kukának! 

Ordibálta, hogy a k*rva anyádat! Megöllek, mocskos f*szopó! Elég morgós hangja volt

– említette meg a férfi, mit mondott a kukaborító fantom. 

„Ki ez az ember?”

„Eléggé meglepett ez az egész. Sosem láttam még erre ezt az embert. Még mondtam is magamnak, hogy úristen! Ki ez, mit akar és mit csinál itt? Miután kiborította a kukát, a parkoló autókra támaszkodott…” - emlékezett vissza a történtekre a helyi lakos, aki lefotózta a szürreális jelenetet.

Mutatjuk a lesifotót!

kukaborító fantom
A kukaborító fantom ordibált és káromkodott Fotó: Metropol olvasó


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás