Eltűnt egy 54 éves férfi, már a rendőrök is keresik

Otthonról indult el, de nem érkezett meg az úti céljához.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.21. 07:40
eltűnt férfi rendőrség keresés

Az Ajkai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Vaspőri Sándor eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint az 54 éves férfi 2024. október 17-én ajkai otthonából elindult Ajka-Padragkútra, ahová nem érkezett meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

rendőrség, keresés, helyszínelés
Ha láttad az eltűnt férfit, azonnal hívd a 112-t! (Fotó: Shutterstock – Képünk illusztráció)

Vaspőri Sándor kb. 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, kissé kopaszodó. Eltűnésekor vastag fekete kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Vaspőri Sándor fotója ITT látható, amíg vissza nem vonják a körözést.

Az Ajkai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen az Ajkai Rendőrkapitányságon személyesen (Ajka, Rákóczi Ferenc utca 1.) vagy hívja a 06-88-500-990-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás