„El fog múlni” – csak a háta fájt, halálos diagnózist kapott Jennifer

Mire a kétgyermekes anyukát kivizsgálták, már késő volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.16.
Módosítva: 2024.10.16.
hátfájás anyuka daganat

Az orvosok izomfájdalomnak minősítették egy anyuka hátfájását, mondván, „el fog múlni, a gyerekei emelgetésétől alakult ki” ez a szörnyű érzés. Amikor alaposabban megvizsgálták, kiderült, hogy a 34 éves Jennifer McNeill végstádiumú rákban szenved.
Eleinte „szúró fájdalmat” érzett a hátában, majd már járni is alig tudott. A kétgyermekes skót anyuka felkereste háziorvosát, aki három hét fizioterápiát javasolt neki.


A fájdalom azonban súlyosbodott, és további vizsgálatok után, 2021 júliusában kiderült, hogy negyedik stádiumú mellrákja van, amely átterjedt a gerincére. Mivel a rák már áttétes volt, az orvosok nem tudták eltávolítani a daganatot, és közölték, hogy Jennifer betegsége gyógyíthatatlan.

Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a sok kórházi látogatás és orvosi vizsgálat után végstádiumú rákot diagnosztizáltak nálam, és túl késő volt bármit tenni – a rák már átterjedt a hátamra, pedig a melleimmel soha nem volt gond

– mesélte Jennifer. Az anyuka több sugárkezelést és kemoterápiát kapott, és mint bevallotta a gyerekeinek sosem beszélt betegségéről. 
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek kapcsán Jennifer hangsúlyozza, fontos a rendszeres szűrés – írja a Daily Mail. Ő jelenleg nem tudja, mennyi ideje van még hátra.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás