EgészségAblak: elmondhatod a véleményedet, ha kijöttél a rendelőből vagy a kórházból – új funkció az appban

Betegelégedettségi visszajelző funkcióval bővült az egyik legnépszerűbb egészségügyi alkalmazás. Ezekre a kérdésekre várják a választ az EgészségAblakot használóktól, miután kijöttek egy rendelőből.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.16.
Módosítva: 2024.10.16.
EgészségAblak EgészségVonal alkalmazás

Folyamatosan bővítik a milliók által használt egészségügyi alkalmazás funkcióit, legutóbb például időpontfoglalási lehetőséggel bővült az EgészségAblak, most pedig egy betegségelégedettségi visszajelző funkcióval. Mutatjuk, mit érdemes tudni erről!

EgészségAblak, egészségablak, applikáció időpontfoglalás
Új funkciót kapott az EgészségAblak applikáció Fotó: Ripost

Már időpontot is lehet foglalni az EgészségAblak appban

Nyár óta az EgészségAblak alkalmazásban és a 1812-es EgészségVonalon keresztül is lehet időpontot foglalni országszerte a járóbeteg-szakrendelésekre. Vagyis aki már letöltötte vagy letölti az EgészségAblakot, bármikor foglalhat időpontot a különböző egészségügyi szolgáltatásokra, szakrendelésekre. Ezt az „Időpontok” menüben kétféle módon lehet megtenni: beutalóval és anélkül. Ennek kiválasztása után a naptárban megjelölt szabad időpontokból lehet választani. A keresés szűrhető egészségügyi szolgáltatóra (intézményre), földrajzi területre és napszakokra is. Az időpontfoglalásról bővebben itt lehet olvasni.

A legtöbb időpontfoglalás eddig egyébként bőrgyógyászatra, szemészetre, valamint fül-orr-gége gyógyászati szakrendelésekre történt, és jelenleg is több százezer szabad időpont foglalható az EgészségAblak alkalmazással, amit eddig már több mint 3 millióan töltötték le, havonta pedig több millió leletet és egyéb egészségügyi dokumentumot töltenek le rajta keresztül a felhasználók.

Miután kijöttünk a szakrendelésről, már véleményezhetjük is az ellátást

A napokban ismét új funkcióval bővült az EgészségAblak mobilalkalmazás – közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Rétvári Bence. Az alkalmazást használók számára a járóbeteg-szakrendelésről való távozás és a leletezés lezárása után azonnal, automatikusan felugrik egy kérdőív. Ebben öt szempont szerint lehet értékelni az ellátást egy 1-től 5-ig tartó skálán.

Ezeket lehet értékelni az appban

Az orvosi ellátás megfelelősége,

  • az egészségügyi személyzet hozzáállása,
  • az időpontfoglalás folyamata,
  • az intézményi tájékoztatás,
  • illetve az intézmény tisztasága.

A beteg továbbá azt is vissza tudja jelezni, hogy az ambuláns lapon rögzített ellátásokat teljes egészében megkapta-e. Az elégedettségi kérdőív anonim, a visszajelzések segítenek az egészségügyi ellátás további javításában. Az applikáció további funkcióiról itt lehet tájékozódni.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás