Hajmeresztő mutatvány: nem hiszed el, mivel közlekedett a férfi egy forgalmas budapesti kereszteződésben

Az ember Budapest utcáin szinte már semmin nem lepődik meg, ám ez az eset még a szokásosnál is extrémebbre sikerült. Az elképesztő felvételről videó is készült, ha kíváncsi vagy rá, olvasd el cikkünket.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.10.19. 11:00
közlekedés elektromos közlekedés Budapest

Budapest egy pezsgő európai nagyváros, ahol szinte minden megtörténhet. Beszámoltunk már Budapest utcáin sétáló őslényekről, 4-es 6-os villamoson tartott edzésről, de amit most sikerült megörökíteni, attól biztosan leesik az állad. Így még biztosan nem láttál senkit sem közlekedni Budapesten!

Budapest
Ma már annyi modern közlekedési eszköz van, hogy lassan semmin sem lepődik meg az ember Fotó: pexels.com

A budapesti közlekedés nagyon színes. A fővárosban ma már senki nem lepődik meg a száguldó elektromos rollereseken, ahogy a különféle segway kategóriába sorolható szintén elektromos járműveken sem. Ám egy tiktokkernek most valami egészen elképesztő közlekedési eszközt sikerült videóra vennie: egy fiatal férfi fényes nappal egy raktárból elhozott raklapemelő targoncával bravúroskodott egy forgalmas budapesti kereszteződésben. A férfi a raklapokat megemelő csápok egyikére állva, lábbal hajtotta a raktárszlengben békaként emlegetett munkagépet, ám szerencséjére az egyébként forgalmas kereszteződésben épp senki nem akart átkelni. Az A VENDEL felhasználó nevű tiktokker meglátta a fantáziát a békával közlekedő férfiban, majd egy parádés zeneválasztással tette még szórakoztatóbbá a videóját. Mielőtt végignéznéd a videót, ígérd meg, hogy nem csinálod utána! Nos, akkor máris mutatjuk a rendkívül komikus felvételt.

Ha tovább nevetnél, olvasd el a bravúros rolleres videó alatti hozzászólásokat, amik közül nektek csakis a legviccesebbeket válogattuk ki.

Raktárosként mikor elfelejted elvinni az ebéded és 5 perced van kiugrani.

„Összeveszett a főnökkel és hazament.”

„Aki már dolgozott békával, az fixen csinálta már ezt. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik.

Pesten soha nem unatkozik az ember, csak jókor kell jó helyen lenni.

„Na végre van 2 személyes roller.”

„Hol a bukósisak és a láthatósági mellény?”

Jó ez a főváros. Pont ezért szeretem.

„Na ezt hogy írják be műszak végén a rendőrök?”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás