3 év alatt 25 milliárdot keresett: nyugdíjba megy 28 évesen a szőkeség

Három év alatt annyira megszedte magát, hogy már nincs szüksége a munkára.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.25. 17:00
OnlyFans corinna kopf nyugdíj

Ki ne álmodna a korai nyugdíjról? Nos, Corinna Kopf 28 évesen döntötte el, hogy visszavonul, leteszi a lantot, miután 3 év alatt 67 millió dollárt (25 milliárd forintot) keresett az OnlyFans segítségével. Corinna csütörtökön jelentette be visszavonulását a Twitteren (X-en), amikor is kiírta: „nincs több link a bióban”.

Mielőtt az OnlyFanshez csatlakozott, Corinna influencer volt, akinek YouTube-karrierje feltört, miután csatlakozott David Dobrik tartalomkészítői csoportjához, a „Vlog Squadhoz”. 

Corinna 2016-ban indította el saját YouTube-fiókját, ahol videókat tett közzé a barátaival való lógásáról, a ruháiról, az otthoni és lakáskörülményekről stb. Bár négy éve nem töltött fel egyetlen videót sem, még mindig lenyűgöző számú YouTube-követője van – 1,69 millió feliratkozó. Jelenleg 6,5 millió követővel büszkélkedhet Instagramján, ahol egy sor egyéb pörgős képet tesz közzé.

Egy YouTube-videóban vallotta be, hogy amikor elindította az OnlyFans-oldalát, 48 óra leforgása alatt 1 millió dollárt keresett.

Corinna régóta barátja Dobriknak, a sztár még 2019-ben elárulta, hogy Chicagóban élve barátkoztak össze.

„Sokan nem tudják ezt, de valójában akkor ismertem meg Davidet, amikor mindketten Chicagóban éltünk, mielőtt még Los Angelesbe költöztünk volna” – mondta a Playlist Live-on. „A Jack & Jack-koncerten ismertem meg” – vallotta be.

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás