Teljesen elkeseredett: 25 órát várt a folyosón a rosszullét miatt kórházba szállított néni

A néni végül úgy döntött, inkább hazamegy.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.24.
Módosítva: 2024.09.24.
kórház rosszullét várakozás

Maria Bodea otthon lett rosszul, mentőautóval vitték egy londoni kórházba. Ám nem volt szabad kórtermi ágy, így a kórház folyosóján egy gurulós ágyon helyezték el ideiglenesen.

kórház, orvosok, mentő
Fotó: Pexels

A család szerint a folyosón 20 másik ember is várakozott. Mivel a kijáratnál kaptak helyet a folyosón, kabátot kellett viselniük, hogy melegen tartsák magukat. A 86 éves Maria mindennemű magánszféra nélkül töltött 25 és fél órát a folyosón, tehát ott is kellett aludnia. A nő lánya, Sanda szerint a folyosón alvók közül volt, aki már napok óta várt ott egy kórteremre.

Olyan volt, mint egy háborús zóna – hatalmas ágysor volt a fal mellett. Egyenesen a folyosóra kerültünk az automata ajtók közelében, így fáztunk. Nagyon rossz éjszaka volt. Mindenki elsétált mellette, a takarítóktól kezdve mindenki, nem volt magánélet. A személyzet kedves volt, de a vezetőség nem fektetett energiát semmibe. Mindenki feszült volt

– mondta Sanda.

Maria átesett egy fej- és egy hólyag-CT vizsgálaton, ezután pedig az idős nő úgy döntött, inkább otthon várja meg az eredményeket, nem tölt még egy éjszakát a folyosón.

 Végül a nő új gyógyszereket kapott, és azóta már jobban érzi magát, de a történtek megviselték – írja a The Sun.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás