„Mindennap fáj” – csodaszép kisbaba halt meg a kórház előtt, sokkot kaptak a szülők

A nyolc hónapos kislány a babakocsiban volt, amikor egy idős nő elgázolta autójával. A gyászoló szülőket felemészti a veszteség.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.24.
Módosítva: 2024.09.24.
kisbaba halálos gázolás beismerő vallomás

Egy 70 éves walesi nő pénteken beismerte a bíróság előtt, hogy egy fehér BMW sofőrjeként halálos balesetet okozott, miatta vesztette életét egy mindössze nyolc hónapos kislány. Mabli Cariad egy babakocsiban feküdt a kórház bejárata előtt, amikor elgázolta az asszony.

Wales elgázolt baba
A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni.   Fotó: Dyfed-Powys police

Bridget Curtis bűnösnek vallotta magát, amiért 2023 júniusában elgázolta a csecsemőt a Withybush Kórház előtt. A baba életéért hetekig küzdöttek az orvosok, de végül tavaly június 25-én elhunyt agyi traumás sérülések következtében. Úgy tudni, hogy gyermek szülei is a közelben voltak, a kicsi apja meg is sérült a balesetben.

A gázoló ügyvédje, John Dye elmondta, hogy Curtis „teljesen összetört”. Hozzátette, az asszony ügyében, aki korábban sosem okozott balesetet, novemberben várható ítélet – írja a The Guardian.

Az elmúlt év volt életünk legszörnyűbb időszaka. Mindennap fájdalmas számunkra még most is, de szülőként továbbra is szeretetet és támogatást kell nyújtanunk a többi gyermekünknek, akik még mindig próbálnak megbirkózni kishúguk elvesztésével

– nyilatkozták a gyászoló szülők.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás