Mutatjuk Magyar Péter volt barátnőjének 10 legerősebb állítását - megrázó interjú!

Megrázó interjút adott Magyar Péter egykori szerelme az Indexnek. Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője kitálalt a kapcsolatukról és más kényes témákról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.25. 13:07
Magyar Péter Vogel Evelin vallomás

Közel egyórás interjút adott az Index hírportálnak Vogel Evelin, Magyar Péter egykori szerelme. A beszélgetésben rengeteg erős mondat elhangzik arról, hogy Magyar Péter valójában teljesen más ember, mint amilyennek mutatja magát.  A fiatal nő azt állítja, hogy azért döntött úgy, hogy a nyilvánosság elé áll, mert felelősséget érez azon emberek iránt, akiket ő beszélt rá arra, hogy álljanak be Magyar mögé. 

Magyar Péter
Magyar Péter és egykori szerelme kapcsolata közel sem volt idilli. A fiatal nő félt a politikustól - mint volt felesége, Varga Judit... Fotó: Ladoczki Balazs

Az interjú tartalma drámai. Vogel beszél komoly vitákról, Magyar iránt érzett félelméről és arról is, hogy a baloldali politikus dokumentumokat, laptopot és egyéb adathordozót is a kezébe nyomott, hogy tüntesse el azokat.

Összeszedtük az őszinte vallomás 10 legerősebb mondatát:

  1. "Ő alapvetően nem egy bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott."
  2. "Belül ő azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, hogy most ő majd végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút áll. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt."
  3. "A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket."
  4. "Persze mondhatjuk azt, hogy a politikusok ígérgetnek, és ez tök normális, de ez nem normális."
  5. "Nehéz eset volt. És amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta, és valójában az én munkámat is leszarozta."
  6. "Én nem szoktam annyira félni, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam. Láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír. Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, hogy mi az, amit én áldozok fel, és miért. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm."
  7. "Annyira nem bánja, ha szakítunk, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja ebben a pozícióban, ebben az országban."
  8. "Az, hogy miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt."
  9. "Ő nem az, aminek látszik."

"Szerinted kicsoda valójában Magyar Péter?"

"Erre a kérdésre nem is merek válaszolni."

10. "Mi fog történni azután, hogy ez az interjú nyilvánosságra kerül?"

"Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes."

"De félsz?"

"Nem félek, de bízom abban, hogy nem fog teljesen megőrülni."

Magyar Péter nárcisztikus személyiségzavara

Ebben az 50 perces videóban kísértetiesen hasonló történetek hangzanak el, mint amiket pár hónappal ezelőtt Varga Judit - Magyar Péter volt felesége - fogalmazott meg Hajdú Péter műsorában. Az exfeleség szintén arról beszélt, hogy sokszor viselkedett erőszakosan Magyar Péter a házasságuk során, a körülötte lévőkkel rendszerint lekezelően beszélt, kigúnyolta őket - írja a Ripost

Varga Judit a kapcsolatuk végére megértette, hogy Magyar Péter pszichés problémái túl komolyak ahhoz, hogy folytatni tudják kapcsolatukat. A kérdés az, hogy hány nő fog még előállni hasonló történetekkel a jövőben Magyar Péterről...

 Arról készült videónkat, hogy miként bánik Magyar Péter a nőkkel, itt nézheted meg: 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás