Élete szerelme temetésének napján hunyta le örök álomra a szemét a 86 éves Maura néni

Rettenetes körülmények között halt meg.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.28. 11:30
haláleset tragédia forró víz baleset

Borzasztó baleset történt az írországi Co Laoisban. Egy 86 éves hölgy Maura Templeyre eszméletlenül találtak rá a fürdőszobájában, miután nem jelent meg az élettársa temetésén. A családtagjai a legrosszabbtól tartva rohantak a házához, ahol a fürdőszoba padlóján fekve találtak rá szerettükre. A nőt azonnal kórházba szállították, ahol bár 6 napig küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni. Mint utólag a vizsgálat során kiderült, forró vizet engedett a kádba, amelybe véletlenül beleesett, és a hőmérsékletétől égési sérüléseket szenvedett.

Tragédia történt a fürdőszobában /Fotó: Pexels/Jean van der Meulen

A Mirror számolt be róla, hogy Maura 2022. november. 30-án fürdéshez készülődött, ugyanis nemsoká indult volna az élettársa temetésére, azonban nem jelent meg a ceremónián. Ekkor a bátyja Anthony Byrne azonnal a házához sietett többedmagával, ám elkésett. Bár még életben volt a testvére, amikor kórházba szállították, nem élte túl a balesetét. Ekkor Anthony még nem tudta, hogy mi történt, azonban a most lezáródott vizsgálat megállapította, hogy a halálesetet a túl forró víz okozta, amelybe véletlenül belezuhant Maura asszony. A hölgy testének 22%-a megégett a baleset során, ezért a fővárosi St. James Kórházba szállították volna, azonban először egy mentőautó tévesen egy másik kórházba szállította őt, ez sem segített a túlélési esélyein.

Végül a vizsgálat megállapította, hogy szervi elégtelenség okozta a hölgy halálát, aki mintegy 4 órán keresztül szenvedett a padlón, mire rátaláltak. A nyomozás azt nem tudta megállapítani, hogy mitől csúszott el a nő, azonban valószínűleg nem szélütés van szívinfarktus okozhatta az elesését.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás