Kajadobáló fantom tartja rettegésben Gazdagrétet: járókelők nyakába zúdítja a maradékot

Már több ember mellett vagy éppen nyakában landolt étel az egyik gazdagréti panelsor előtt. A kajadobáló rém le sem néz, amikor kiveti a maradékot az ablakon át.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.25. 12:00
fantom ételmaradék XI. kerület rém

Kellemetlen pillanatokra számíthatnak a gyanútlanul baktató gyalogosok, ha a XI. kerületi gazdagrét egyik csendes, nyugodt utcájában sétálgatnak. A Gazdagréti útról nyíló egyik mellékutca panelházában ugyanis egy kajadobáló rém tengeti mindennapjait, aki undorítóbbnál undorítóbb ételmaradékokkal terrorizálja az utcán sétálókat. 

panelház, emeletes ház
A kajadobáló rém gondolkodás nélkül vagdossa ki az ételmaradékot a gyanútlan járókelőkre Fotó: unsplash.com (illusztráció)

A környékbeliek szerint az érintett panelház egyik felső emeletén élő fantom gondolkodás nélkül hajigálja ki a megunt vagy éppen kidobásra ítélt ételeit, mit sem törődve azzal, hogy azok a kocsik szélvédőin, az ijedt járókelők előtt vagy rosszabb esetben magukon, a járókelőkön csattannak-e. A helyiek közül már többen is jelezték, hogy ők is kaptak az kajacunamiból: volt, aki levessel, míg más büdös masszával, megint más pedig egy azonosíthatatlan ételmaradékkal találkozott. Mint mesélték, a kihajigált ételek jobbára csak gusztustalanok, de az elmondások alapján sokszor kimondottan rohadtak, így a fejbe dobás kockázatán túl az áldozat sokszor egy alapos öklendezéssel és felfordult gyomorral távozhat a panelsor elől.

Lapunk úgy értesült a helyiektől, hogy a kajafantom nem ma kezdte az ipart, a dobálózás már évek óta tart, ez idő alatt pedig már több "lekajált" károsult baktatott fel méltatlankodva az emeltre, hogy beszéljen a férfivel. Azonban hiába: információink szerint a férfi ilyenkor ki sem nyitja a bejárati ajtót, a megdobált félnek így csupán a bosszankodás marad. Mások szerint nem is érdemes felcaplatni a lakáshoz, a férfi ugyanis mentális betegsége miatt hajigálja meggondolatlanul a kajamaradékot. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás