Fertőzés vitte el az egészségmániás vegán édesanyát

A családja nem tudja megérteni, hogyan következhetett be a tragédia.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.21. 14:00
édesanya fertőzés gyász vegán

A higiénia megszállottja volt, de mégis egy horrorisztikus E. coli fertőzésben hunyt el egy vegán anyuka. Mivel Laura tudatosan ügyelt az élelmiszer-higiéniára, a család számára nehezen megérthető az elvesztése. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

Farmer asszonyt az Egyetemi Kórházban vették kezelésbe, miután rosszul lett. Shiga toxint termelő E coli (STEC) által okozott hemolitikus-uremiás szindrómát (HUS) diagnosztizáltak nála. Amikor az orvosok már úgy vélték, hogy a gyógyulás fázisában van, váratlanul agyvérzést kapott, és a legjobb erőfeszítéseik ellenére ennek következtében életét vesztette.

A 46 éves Laura Farmer tragikus halálát követő megható megemlékezésen kiderült, hogy férjével, Steve Farmerrel már 14 éve voltak házasok. Élete párja könnyeivel küzdve mesélte el, hogyan veszítette el túl korán a világ legcsodálatosabb és legerősebb nőjét. 

„Laura tiszteletére menjetek, nézzétek a kiskacsákat, írjátok meg a megerősítéseiteket, hozzatok egészséges döntéseket, törekedjetek a jóra. Nézzetek meg egy naplementét, és szeressétek az utatok minden másodpercét!” - búcsúzott tőle a férje.

Az orvosszakértő a vizsgálat során megállapította, hogy Laura Farmer az E. coli-fertőzés okozta agyvérzésben halt meg.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás