Megállóba csapódott egy Ford Budaörsön – döbbenetes, mi lett a sofőrrel

A balesetben egy Ford felborult, a Tesla csúnyán megrongálódott. Budaörsön egy pillanat alatt felbolydult az élet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
ütközés Budaörs buszmegálló

Hangos csattanásra és hátborzongató ricsajra lettek figyelmesek Budaörs egyik csendes, nyugodt utcájában. A Vasvári Pál utcában ugyanis este tíz óra környékén egy Ford és egy Tesla rohant egymásba, méghozzá olyan sebességgel, hogy a Ford fel is borult, és egyenesen egy közeli buszmegállóba csapódott. Itt szerencsére ekkor, a kései óra miatt már senki nem tartózkodott, úgy tudjuk, egy járókelő sem sérült meg. 

Budaörs
A Ford Budaörs egyik megállójába csapódott és felborult. Szerencsére senki nem sérült meg – Fotó: Metropol

A helyszíni szemtanúk szerint a Ford az úton haladt, amikor a Tesla fiatal férfi sofőrje belerohant. Úgy tudjuk, hogy többen azonnal az utcára és az ablakokhoz rohantak, míg páran rögvest tárcsázták a mentőket és a rendőröket is. A helyszíni szemtanúk szerint mind a furgon, mint pedig a kocsi összetört: a motorháztetejét teljesen szétzúzó Tesla az oldalán találta el, és így borította fel a furgont. 

Személygépkocsi és kisteherautó karambolozott Budaörsön, a Vasvári Pál utcában. A baleset következtében az egyik jármű felborult

közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Teslából kiszállt a sofőr, de a kocsi csúnyán összetört – Fotó: Metropol

Információink szerint a Teslában ülő fiatal a saját lábán mászott ki a csúnyán összetört elejű kocsijából, azonban a Fordot vezető férfi megsérült, őt végül a mentők vitték el a helyszínről. Lapunk úgy értesült, hogy a felborult kisteherautó olyan csúnyán összetört, hogy esetében szükséges volt a műszaki mentés is, a furgont így végül autómentők vitték el a helyszínről. 

Bár egyelőre nem tudni, hogy hogyan történt pontosan az eset, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A részletek miatt felkerestük a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, válaszuk esetén cikkünket frissítjük. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás