16 éves fiú és 22 éves lány halt szörnyet a budaörsi balesetben

Egy mindössze 18 éves sofőr okozott halálos balesetet vasárnap hajnalban Budaörsön. 16 és 22 éves utasai a helyszínen szörnyet haltak. Egyelőre vizsgálják a baleset okát és körülményeit.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
baleset Budaörs tragédia Budakeszi horrorbaleset

A 3 fiatal Budakesziről tartott Budaörs felé augusztus 25-én a hajnali órákban, amikor a brutális baleset bekövetkezett: az autó sofőrje vélhetően elveszthette az uralmát az autó felett, áttért a szembe sávba, majd mielőtt futóművel felfelé az árokba csapódott, többször megpördült. A horrorisztikus balesetnek egyetlen túlélője van, méghozzá egy 18 éves fiú, aki az autót vezette.

Az autó egy két és fél méter mély árokba csapódott Fotó: Autómentő 0-24/Facebook

A felismerhetetlenségig összetört az a vélhetően E36-os BMW, amelyik vasárnap hajnalban szenvedett balesetet Budaörsön. A balesetben elhunyt egy 16 éves fiú és egy 22 éves lány, míg a 18 éves sofőr túlélte a balesetet. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól lapunk megtudta, hogy az autó egyedül volt az úton, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra, többször megpördült, kidöntött egy fát, majd a feje tetejére állva egy két és fél méter mély fás területen ért földet. A baleset körülményeiről egyelőre nem sokat tudni, a budaörsi rendőrkapitányág közlekedés rendészeti osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset bekövetkeztének pontos okát és a körülményeket. A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatta a Metropolt, hogy a mentésben a törökbálinti és a fővárosi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók vettek részt, akik feszítő-vágó és feszítőhenger segítségével tudták kiszabadítani az áldozatokat. A mentést tovább nehezítette, hogy a roncsot körülvevő fákat ki kellett vágni, hogy hozzáférjenek az utasokhoz. A rendőrség arról is informált minket, hogy a 18 éves sofőr már jobban van, így vélhetően hamarosan megtörténik a kihallgatása, hiszen a rendőrség halálos közlekedési baleset okozása miatt nyomoz.

Az autó a felismerhetetlenségig összetört Fotó: Autómentő 0-24/Facebook

A helyiek szerint sokan versenyeznek ezen az útszakaszon, ám jelen esetben vélhetően nem ez történt.

Annyira alkalmas ez az autó a versenyzésre, mint egy Opel Corsa. Lehet vele, de nincs értelme a mai autók ellen, így nem hinném, hogy erről lenne szó. Szerintem nagyobb tempóval mehetett és mivel nem volt tapasztalt sofőr, megcsúszhatott, vagy hirtelen kormánymozdulatot tehetett, vagy telefonozhatott

 – vélekedett lapunk megkeresésére egy német autókkal foglalkozó szakértő. Bármi is történt, a gyászoló családok és az életben maradt sofőr fájdalmára már semmi sem hozhat enyhülést. Ha az esettel kapcsolatban új információk látnak napvilágot, cikkünket frissítjük!


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás