„DNS-mintát kell adnom a rendőrségen”: négy hónapja tűnt el nyom nélkül Ricsi

A 27 éves fiatal egyik pillanatról a másikra tűnt el még májusban, Budapestről. Az egyik haverja figyelt fel arra, hogy a fiút nem tudja elérni, ám ő is csak egy hónappal később jelezte, hogy valami baj történhetett.



Megosztás
Szerző: Mongyi Nikolett
Létrehozva: 2024.09.21. 07:40
eltűnt Ricsi DNS-minta Budapest

Május végén veszett nyoma Lónyai Richardnak, azóta sem a családjával sem a barátaival nem kommunikál, úgy sejtik borzasztó dolog történhetett a fiatal férfival. A Metropolnak sikerült felvennie a kapcsolatot Ricsi testvérével, Erikával, aki elmondta: semmit sem tudnak az öccse honlétéről. A fiút körözi a rendőrség. 

Ricsi
Ricsiért nagyon aggódik a családja Fotó: police.hu 

Az egyik barátja értesített minket, hogy egy hónapja nem tud semmit a Ricsiről 

– kezdte Erika. 

Megpróbáltuk mi is mindenféle platformon elérni, de a családdal sem kommunikál… Azóta négy hónap telt el, ő pedig nyomtalanul eltűnt. Ricsi gondokság alatt áll, ami miatt minden hónapban hívnia kell a gyámügyet is, onnan kap pénzt is, de náluk sem jelentkezett, így egyre kétségbeejtőbb a helyzet.

 

eltűnt
Ricsit körözi a rendőrség Fotó: Pexels (illusztráció)

Erika elmondása szerint, ahogy tudomására jutott az eltűnés, azonnal hívta a gyámügyet, ahol az javasolták neki, jelentse az eltűnést a rendőrségen.
 

Én Szigetszentmiklóson élek, a gyámügyes beszélgetés után azonnal bementem ide helyben a rendőrségre és bejelentést tettem 

– meséli tovább. 

Innen átrakták az ügyet a hatodik kerületbe, mert oda volt utoljára bejelentve a Ricsi, így ők foglalkoznak az üggyel… De semmi, nem tudunk semmit! Neki mentális betegsége van, így bármi történhetett vele.

A testvér elmondta, a rendőrség felhívta és közölte vele, hogy hamarosan be kell mennie a kapitányságra.

Felhívtak a rendőrök és mondták, hogy keresni fognak, mert be kell mennem DNS-mintát adni. Ilyenkor, ennyi idő elteltével állítólag ez a protokoll 

– zárta az aggodó Erika.

Ricsi 181-185 centiméter magas, vékony, haja barna, jobb alkarján, a könyék tájékon, egy dsf feliratú tetoválás látható. Ha bárki látta a fiatal férfit, azonnal hívja a rendőrséget!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás