Azt hitte, csak a szakítása miatt szorong - azonnal meg kellett műteni a fiatal lányt

Álmában sem gondolta volna, hogy milyen küzdelem vár rá.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.25.
betegség rák műtét

Egy fiatal nő súlyos diagnózist kapott, pedig először azt hitte, hogy a szakítása miatti szorongás okozza a hasfájását. 19 évesen petefészekrákot diagnosztizáltak nála.

orvos, háziorvos, kórház, beteg, ügyelet
Fotó: Pexels

A jelenleg 22 éves Storm Reveley éppen szakított szerelmével, amikor hirtelen gyomorfájdalmai lettek. Eleinte fájdalmát és étvágytalanságát a szakítás miatti szorongással tudta be, majd arra gyanakodott, hogy laktózérzékeny. Aztán már szédülni is kezdett és fájdalmassá vált a vizelés és a székletürítés, ezért orvoshoz fordult.

A dokik azt hitték irritábilis bélszindrómája lehet, de azt mondták neki, hogy menjen vissza, ha a fájdalma továbbra is fennáll. Amikor tünetei nem enyhültek, kórházba ment. Ott vettek észre valamit a gyomrában. Az orvosok egy műtét során egy 18 hetes magzat méretű daganatot találtak a szervezetében. A vizsgálatok kimutatták nála a petefészekrákot is, ezért kemoterápiás kezeléseket kapott. Mostanra sikerült legyőznie a betegséget - írja a Mirror.

Akkoriban egy szakítás után voltam, és azt hittem, ez általános, csupán szorongás. Hirtelen kezdődött, és nem sokkal később diagnosztizálták nálam a betegséget. Aztán a kemoterápia alatt elvesztettem a hajamat, az ilyen apróságok is sokat tudnak rontani a hangulatodon... De nem engedtem meg magamnak a haragot, vagy azt, hogy feladjam.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás