„Súlyos fejfájással került a sürgősségire” – Hetei vannak hátra egy háromgyerekes anyukának, miután másodszor lett rákos

A nő gyógyulási reményei egy pillanat alatt összeomlottak.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.22.
Módosítva: 2024.09.22.
betegség rák anyuka diagnózis

Egy háromgyermekes anyukának már csak néhány hete van hátra, miután az orvosok közölték vele, hogy rákos, ez pedig összetörte a családját.

páciens, beteg, kórház
Hetei vannak hátra egy háromgyermekes anyának Fotó: unsplash.com/Képünk illusztráció

A 49 éves Sharon Bennett, tavaly novemberben tudta meg, hogy mellrákja van. Ezután kemoterápiára járt és műtéten is átesett, azonban a nő gyógyulási reményeit egy újabb sokkoló diagnózis törte össze. 

Először fejfájással ment a sürgősségire, ahol a CT-vizsgálat kimutatta, hogy egy előrehaladott daganatos megbetegedés, a leptomeningeális rákja van. Ez a daganatos megbetegedés ritka és agresszív formája az agyat és a gerincvelőt körülvevő érzékeny szöveteket támadja meg. Az orvosok szerint már csak néhány hete van hátra. A nő legidősebb lánya, Natasha Austin gyűjtést indított Sharon számára, hogy támogassa a gyerekeket, amikor ő már elköltözik otthonról.

Teljesen lesújtó volt. Nehéz lesz, amikor már nem lesz itt. Úgy volt, hogy csak megvárja a műtét utáni gyógyulását, majd sugárterápiát kap, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem maradtak rákos sejtek. Sajnos három héttel ezelőtt súlyos fejfájással került a sürgősségire, és elvégeztek egy CT-vizsgálatot, amely leptomeningeális rákot mutattak ki nála

– idézi az anyuka 31 éves lányát a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás