"Összetört szívvel hagytál itt minket" - edzőteremben esett össze a gyönyörű 22 éves lány

A fiatal lány guggolásokat végzett egy edzőteremben, amikor hirtelen összerogyott. Életét már nem tudták megmenteni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.28.
tragédia edzőterem fiatal lány

Ariatna Lizeth Mata Esparza a lábát edzette guggolásokkal egy edzőteremben a mexikói Coahuila tartománybeli Torreónban, amikor hirtelen összeesett. A mentősök a helyszínre siettek, de megállapították, hogy Ariatna nem mutat életjeleket, és a 22 éves lányt tragikus módon a helyszínen halottnak nyilvánították.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

Ariatna óvodapedagógusként dolgozott, és éppen vizsgát tett, hogy új munkahelyre kerülhessen. Arra számított, hogy a vizsga eredményét a halála napján kapja meg. Az állatbarát Ariatna gyakran tett közzé az interneten örökbefogadásra váró kutyákról szóló bejegyzéseket. Utolsó közösségi médiás bejegyzésében ezt írta:

Nevetséges, amikor azt mondják nekem, hogy ne tedd emberivé a kutyádat, miközben ő az, aki engem emberibbé tesz.

A boncolás során megállapították, hogy Ariatna egy anoxaemia nevű betegségben halt meg - ez egy olyan állapot, amikor nem kering elég oxigén a vérben. Az anoxaemiát akut, nem traumás agyvérzés követte a lánynál.

A szakértők szerint az anoxémia fokozódhat megerőltetés vagy erőfeszítés hatására is. Ez arra utalhat, hogy Ariatna halála összefüggésben állt azzal a súllyal, amit guggolás közben cipelt, bár ezt nem erősítették meg. A többi edzőterembe járót elborzasztotta, amikor a nő a földre zuhant előttük, látszólag a semmiből.

Ariatna édesanyja, Selene Esparza a közösségi médiában közzétett bejegyzésében tisztelgett lánya előtt, és azt írta: 

Hercegnőm, kislányom, elmentél, és üres lélekkel és összetört szívvel hagytál itt minket. Szállj magasra, szerelmem, nagyon magasra. Már itt a földön is fény voltál, amely vezette azokat, akik keresztezték az utadat, most pedig az angyalokat megvilágító fény vagy. Szeretlek, hercegnőm.

- idézi az összetört édesanyát az Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás