Nem hiszed el, hol rejtőzött 20 évig a körözött gyilkos

A 62 éves férfi egy lövöldözést követően akart örökké elbújni a hatóságok elől.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.19.
gyilkosság hajtóvadászat rendőrség

Több mint 20 évig keresték Amerika egyig legkeresettebb bűnözőjét, a 62 éves Antonio 'El Diablo' Rianót, akiről kiderült, rendőrnek álcázta magát, így bújt el sikeresen a hatóságok elől. Rianót azok után körözték, hogy lelőtte a 25 éves Benjamin Becarra-t. A fiatal férfit az arcán érte a találat. A gyilkosság egy bárban történt, miután Rianót megkérték távozzon onnan, ám ő nem akart. Ezt követően kezdett el veszekedni Riano és Benjamin is.

Rendőrnek adta magát, így próbált elmenülni az igazságszolgáltatás elől. Fotó: Gé

Riano a lövést követően azonnal elrohant a helyszínről de később a férfit a helyszíni videós felvételek alapján le is tartóztatták, háziőrizetben tartották, majd 2005-re tárgyalási időpontot tűztek ki neki. Azon azonban nem jelent meg. Valahogy kiszabadult, elszökött és azóta nem kapták őt el. Egyedül a gyilkos fegyverre találtak rá a merényletet követően 10 évvel később. Hajtóvadászatot indítottak ellene, de sehol nem találták. Egészen mostanáig, amikor is kiderült, hogy  a 62 éves közéjük olvadva próbálta megúszni az igazságszogáltatást. 

Épp ezért letartóztatását követően a helyi ügyész éltetni kezdte az őt elfogó járőröket. Tárgyalása egy hónap múlva várható, írja az UNILAD.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás