Milliókat keresek azzal, hogy a társaságomban lehetnek mások, de senki ne gondolja, hogy ez könnyű munka

A szex nincs a munkaköri leírásában, és ő ennek még örül is.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.29.
Módosítva: 2024.08.29.
parti munka pénz

Egy amerikai influenszer, Erica North, aki korábban nem úszkált éppenséggel a pénzben és munkanélküli diákként élte az életét, mára azonban nem panaszkodhat. A 27 évesnek egy dolga van: biztosra menni abban, hogy kliensei jól érezzék magukat azokon a privát eseményeken és bulikon, amikre felbérelték őt. Igazából modellkedik, csak más szinten. Három évig dolgozott így, igazi repülős partilányként élt, ez volt a feladata.

De miért repülős? Azért, mert ő olyan nagy városok helyett, mint Las Vegas, Los Angeles vagy épp New York, egy kisvárosban élt Oregonban. Így kliensei repülőket küldtek érte, így útjai során a szállása, étele, itala, útjai mind fizetve voltak. Semmi saját költsége nem adódott, ha csak nem akart magának venni valamit. 

Az egyik kedvenc ilyen sztorija az volt, amikor egy kliensének segített strip clubbot nyitni egy hotelben, Las Vegasban. Ott táncolgatott, az emberek meg szó szerint dobálták rá a pénzt. Emiatt pedig a munkájának köszönhetően olyan luxusban élt, amiről sosem mert álmodni. 

Kiemelte azonban, hiába dolgozik escortként, majdnem soha, egy ügyfelével sem feküdt le még akkor sem, amikor pénzt ajánlottak neki érte. Sőt, biztonságban érzi magát igazából az ilyenek ellenére is, mivel az ilyen bulikon mindig vannak olyan személyek, akik az ilyen partilányok biztonságáért felelnek. 

Azt azonban elmondta, a feladat és a munka nem  olyan egyszerű mint sokan hinnék. Állandóan pontban ott kell lenni mindenkor, semmit nem hagyhat ki, nincs ideje önmagára. A kliens mindig az első, írja a DailyStar.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás