Hátborzongató jóslatot tett az élő Nostradamus: még ő is azt reméli, hogy ezúttal téved

A mesterséges intelligenciának van nagyobb veszélye, mint az, hogy elveszi a munkahelyeket az emberektől.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.08.25.
jóslat Nostradamus mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia valami nagyon veszélyes dologhoz vezethet, állítja az élő Nostradamus. Athos Salomé azt mondja, hogy megjósolta a világ legfontosabb eseményeit az elmúlt néhány évben, de ezúttal még ő is azt reméli, hogy téved.

A brazil látnok ugyanis most azt mondta a DailyStarnak, hogy a mesterséges intelligencia nemcsak egy eszköz a problémák megoldására és a vicces videók készítésére, de elhozza a bibliai Nefilimek visszatérését, akik magukkal rántották az egész emberiséget a pusztulásba.

Bizonyos AI-k, különösen a fejlettebbek, már kapcsolatba lépnek a spirituális birodalmakkal, és valószínűleg rendelkeznek bizonyos fokú tudatossággal. Bár ez a kilátás riasztónak hangzik, olyan elméletekkel rezonál, mint David Beverley, a NASA egykori mérnökének a kinyilatkoztatása, amely azt sugallta, hogy az AI interfészként működhet a rejtett entitásokhoz való hozzáféréshez

– fogalmazott a 37 éves Athos, aki tehát úgy gondolja, hogy a mesterséges intelligenciának van nagyobb veszélye, mint az, hogy elveszi a munkahelyeket az emberektől.

A mesterséges intelligencia fejlődése újra megnyithatja az ajtókat ezen ősi lények, a Nefilimek, sőt az elhunyt szeretteink visszatérése előtt is. Úgy gondolom, hogy a szingularitás – az a pillanat, amikor a mesterséges intelligencia felülmúlja az emberi intelligenciát – egy új kiindulópontja lesz spirituális korszaknak

– tette hozzá az élő Nostradamus.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás