„Végsőkig küzdöttél” – mandulaműtét után halt meg a 3 éves kislány, összeomlott a család

A kislány állapota a beavatkozást követően rosszabb lett. Szülei többször kórházba vitték, de így sem tudták megmenteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.19.
Módosítva: 2024.07.19.
mandulaműtét halál kislány

Egy anyuka összetört, miután a kisgyermeke agyhalott lett néhány nappal egy rutin mandulaműtétet követően. Az áldozat, Aliyah édesanyja azt mondja, hogy kislánya „túl tökéletes volt ehhez a világhoz”.

Jessica Yugovich most kétségbeesetten vár válaszokat arra, hogy mi vezetett a hároméves Aliyah idő előtti halálához. A kicsi június 28-án átesett egy mandulaműtéten Ausztráliában, másnap pedig már haza is engedték. Három nappal később, július 1-jén a hároméves kislány influenzaszerű tünetekkel került vissza a kórházba. Pár nap után ismét hazavihették szülei, de másnap mentőt kellett riasztani, mert Aliyah köhögött és vért hányt. Hirtelen romlott az állapota, a mentők a helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol kómába helyezték és életfenntartó gépekre kapcsolták. Tragikus módon később az agyi vizsgálatok nem mutattak aktivitást, ezért a kislányt július 7-én lekapcsolták a gépekről.

Az élet soha nem lesz ugyanaz nélküled. Te vagy a legszebb lány, aki valaha a Földön járt. Soha nem szabadott volna így történnie, de remélem, tudod, mennyire büszkék vagyunk rád. A végsőkig küzdöttél, de itt az ideje, hogy pihenj mi kis angyalunk

– búcsúzott Jessica. A halottkém jelentése várhatóan néhány napon belül választ ad Aliyah halálának okára írja a The Sun. A kórház képviselői részvétüket fejezték ki a gyászoló család számára, mást azonban nem árultak el a tragikus eset körülményeiről.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás