„Megtiltottam a bátyámnak, hogy egyedi nevet adjon a lányának – szörnyű volt”

A nőnek meg volt rá az oka, hogy így tegyen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.18.
kisbaba névadás gyermekáldás

Egy nőt sorra dicsérnek a rajongók, amiért megtiltotta a bátyjának, hogy olyan egyedi nevet adjon a lányának, amely „örökké kísértené” őt élete során.

kisbaba, baba, újszülött, lábak
Ez a névjavaslat már a férfi testvérét is kiborította Fotó: unsplash.com

A hölgy elárulta, hogy a testvére hónapokig gyötrődött azon, hogy milyen nevet adjon a lányának, mielőtt a Tizzyhez hasonló névre esett volna a választása. Bár elismerte, hogy eleinte nem értett egyet ezzel a névvel, azt mondja, végül megkedvelte, mivel „nem volt teljesen ellenszenves” a számára. Azonban kénytelen volt megálljt parancsolni, miután meghallotta, hogy mit választott a csöppség középső névének, azzal érvelve, hogy „legalább egy hagyományos nevet kellett volna adnia neki tartalékként”.

A bátyámnak kislánya született, és úgy döntött, hogy egy szokatlan keresztnevet ad neki. Egy év után a név a szívünkhöz nőtt. Hasonlított a „Tizzy”-re, ami egyelőre nagyon aranyos, de hogy ez hogyan fog állni, amikor felnő, az majd kiderül

– olvasható a nő Reddit-posztjában.

Miután ez eldőlt, testvére hónapokig szenvedett azzal, hogy megtalálja kislányának a megfelelő középső nevet. Aztán végül az „Ooh la la” mellett döntött. A két testvér kapcsolata már igencsak ingatag volt, de a nőnek „rá kellett tennie a voksát”. Nagy megkönnyebbülésére bátyja egy „nagyon klasszikus, univerzális” középső nevet választott lányának. A hölgy szerint a Tizzy név már így is sok a pici számára, így nem hiányzik neki, hogy még egy név miatt újabb megrázkódtatás érje őt.

A kommentelők szerint a Tizzy nem annyira borzalmas, de az „Ooh la la” névvel egy zaklatásokkal teli élet vár a csöppségre – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás