Óriásit hibázott Harry herceg, ebből még nagy baj lehet

Bizonyítékokat semmisíthetett meg...



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.12.
Harry herceg királyi család bíróság

Harry herceget a The Sun újság kiadójának ügyvédjei azzal vádolták meg, hogy szándékosan semmisített meg bizonyítékokat az ellene folyó telefonlehallgatási perben. Harry volt az, aki először azzal vádolta meg a The Sunt, hogy hosszú időn át lehallgatták a telefonját és ezzel szereztek információkat. A life.hu arról ír, hogy a herceg vagy 100 e-mailt és SMS-t törölhetett azután, hogy elkezdték kivizsgálni az ügyet.

Prince Harry arrives at Invictus Games 10th Anniversary Service in London
Harry herceg / Fotó: Northfoto

A bíró, Timothy Fancourt elismerte, hogy aggasztó bizonyíték áll rendelkezésükre arról, hogy néhány üzenetet azután semmisítettek meg, hogy az ügyben nyomozás indult. A bíró felhívta rá Harry figyelmét, hogy minden bizonyítékot át kell adnia vagy magyarázatot kell adnia rá, hogy miért nem képes arra.

Harry ügyvédjei persze állítják, hogy nem történt semmi szabálytalan. Elmondásuk szerint olyan érzékeny információkat tartalmaztak az üzenetek, amelyek nem szivároghattak ki Harry és a családja biztonsága érdekében. 

A bíróság most azt vizsgálja, hogy Harry herceg valóban megsemmisítette-e a bizonyítékokat, és ha igen, akkor ez milyen hatással van a per kimenetelére.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás