Csoda jelent meg az égen, rendőrök szállták meg a Duna partját

Lebonthatják Buda legrégebbi éttermét, valóságos csoda jelent meg az égen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében és rendőrök szállták meg a Duna partját. Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb cikkeit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.08.
top5 rendőrség égi jelenség

Felröppent a hír, hogy lebontják Buda legrégebbi éttermét, a Márványmenyasszonyt. Krisztinaváros egyik utolsó gyöngyszemének a története egészen a 18-19. század fordulójáig nyúlik vissza. Ekkor még utcanevek sem voltak, így a tájékozódást a házszámok és a cégérek segítették. A Márvány utca az étteremről kapta a nevét.

A Márványmenyasszony 1836-ra már Buda legnépszerűbb vendéglátóhelyévé nőtte ki magát Fotó: Magyar Múzeumok

Valóságos csoda jelent meg az égen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Mátészalkán. Június végén egy angyalszárnyra hasonlító felhő kápráztatta el az embereket. Több elmélet is született a különleges felhővel kapcsolatban. 

Misztikus égi jelenség Mátészalka felett Fotó: Facebook/MetKép

Rendőrök szállták meg a Duna partját a pesti oldalon, miután bejelentés érkezett hozzájuk, miszerint egy holttestet találtak a vízben. Lapunk úgy értesült, hogy a testet az Árpád hídhoz közel, valószínűleg hajóval közlekedők találták meg véletlenül, akik azonnal jelezték a bizarr eseményt a rendőröknek. 

Holttestet találtak a Dunában Fotó: Metropol

Egy édesanyát és ötéves kisfiát tarolta le egy kamion Kaposváron. Szirénáktól volt hangos hétfőn (július 1.) délután Kaposvár belvárosa. A Berzsenyi és a Kontrássy utca kereszteződésében ugyanis hátborzongató hanggal csapódott egymásba egy kamion és egy Audi. Az ütközés ereje borzalmas volt: az Audi ugyanis a csattanás után először megpördült, majd pedig berepült a két úttestet elválasztó virágok közé. A padka aztán megfogta, és szerencsére nem csúszott át a szembejövő sávba. Valószínűleg ez volt az egyik szerencséje a benne ülő édesanyának és kisfiának is.

A kamion letarolta az Audit, és az úttestet elválasztó növényzetbe lökte Fotó: Sonline

Lapunknak nyilatkozott annak az üzletnek a vezetője, ahol kábító gumicukrot vásároltak többen is. Az üzletvezető elmondása szerint ők már akkor levették a polcról a drogos cukrot, amikor panasz érkezett hozzájuk. Azóta a rendőrség elszállította az összes édességet és nyomozást indított.

Visszament az üzletbe a fiatal lány édesapja Fotó: Markovics Gábor 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás