Most érkezett: női holttestet találtak a Dunában, egy rejtélyes táska is volt nála

A holttestre az Árpád-hídnál bukkantak rá.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
holttest Árpád-híd duna

Rendőrök szállták meg a Duna partját a pesti oldalon, miután bejelentés érkezett hozzájuk, miszerint egy holttestet találtak a vízben. Lapunk úgy értesült, hogy a testet az Árpád hídhoz közel, valószínűleg hajóval közlekedők találták meg véletlenül, akik azonnal jelezték a bizarr eseményt a rendőröknek. 

A rendőrség kötelékébe tartozó hajó is érkezett a bejelentés helyszínére. A holttestet az Árpád híd környékén emelték ki a Dunából   Fotó: Metropol

A zsaruk azonnal a helyszínre siettek, és ki is emelték a holttestet. Információink szerint egy idősebb nő volt az áldozat, akivel együtt még a táskáját is megtalálták. Bár egyelőre nem tudni, hogy az idős asszony mikor és pontosan hogyan került a Dunába, és jelen pillanatban vélhetően a személyazonossága sem ismert, a rendőrség az elsődleges vizsgálatok alapján nem gyanakszik idegenkezűségre: 

Az esettel kapcsolatosan bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel

– közölte az esettel kapcsolatban a Metropollal a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

Sajnos nem ez volt az egyetlen ilyen eset az elmúlt időszakban, két héten belül ez a második női holttest, amit a Dunában találtak. Június 22-én ugyanis a Pest vármegyei szakaszon, Érd környékén bukkantak rá egy nő holttestére a folyóban. A rendőrség abban az esetben is kizárta az idegenkezűséget, mint mondták: vélhetően fulladás okozta az asszony halálát. 

A most megtalált holttest azonosítása vélhetően még folyamatban van, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás