Az életével fizetett a 2 éves kisfiú: a forró kocsiban felejtették

A kisfiú tragédiáját egyelőre egy tragikus balesetnek tekintik.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
tragédia halál nyár

A kétéves Jacob Eliel Vieras semmi rosszat nem tett, mégis életét vesztette, miután egy tűzforró kocsiban hagyták őt, méghozzá a rendőrség szerint nem véletlenül. A kicsire helyi idő szerint kedd este hét körül találtak rá, nem tudni, mennyi ideje ragadhatott ott. Kiszabadították, majd azonnal kórházba vitték, ám nem élte túl a tragédiát, ami miatt nyomozás indult az ügyben.

gyertya, gyász,
A kicsire elkékülve találtak rá – Fotó: Shutterstock

Az elhunyt kisfiú, Jacob temetésére most anyagi gyűjtésbe kezdett a családi rokon:

A testvérem, Noel elvesztette kétéves fiát egy balesetben, ám a családnak nincs biztosítása a temetési költségek fedezésére. Kérlek titeket, segítsetek összegyűjteni rá a pénzt. Ez egy nagyon nehéz időszak számukra. Ő egy varázslatos kisgyerek volt, akit nagyon szeretett az apja

– írta a GoFundMe oldalon, ahol a cél 7000 dollár lenne, s ebből jelenleg 6 ezret (kb. 2 millió forintot) már el is értek.

A helyi hatóság közben elkezdte a kicsi ügyében a nyomozást, de közölték, időre van szükségük, hogy pontosan megértsék, mi történt. Emellett pedig felhívták arra is figyelmet, hogy figyeljenek oda a hőségben, hogy megelőzhetőek legyenek az ilyen halálesetet, mint Jacobé, akire egy szomszéd talált rá elkékülve. 

A következő, amire emlékszem, hogy az emberek kiabálnak és hívják a 911-et

– emlékezett vissza a szomszéd, Amy Barnes.

Helyi közlések szerint ez volt a hetedik gyermekhalál forró kocsik miatt az elmúlt napok során Amerikában. A legutóbbi mindössze pár napja történt, amikor is egy négyéves kislányt hagytak gondatlan felügyelők a tűzforró járműben, Texasban – írja a DailyMail.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás