Titkos bázisra szállították a sivatagban talált objektumot: a Pentagon makacsul hallgat

Ez nagyon nem tetszik az embereknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
amerikai kormány Pentagon UFO sivatag

Manapság már nem az a kérdés, hogy léteznek-e földönkívüliek, hanem az, hogy mik a szándékaik velünk. Míg ugyanis korábban csak tudományos fantasztikum volt az elképzelés, hogy más bolygókon is élhetnek emberek, addig ma már teljesen bizonyos. Sőt az sem kérdés, hogy látogatják-e a bolygónkat, ugyanis napról napra egyre több találkozást dokumentálnak. Nemrégiben titkos levelezés szivárgott ki a földönkívüliekről, idegen erők csaptak le egy budai luxusvillára, de még az újpestieknek is üzentek az ufók. Már nem is próbálják titkolni a létezésüket, és úgy tűnik, elkezdték végrehajtani a tervüket. Minden bizonnyal a tervüknek az egyik eszköze az az objektum, amit a nevadai sivatagban helyeztek el. Az amerikai kormány most egy titkos helyre szállította, de nem szólnak róla egy szót sem. 

Különös objektumot találtak

Las Vegas közelében, a nevadai sivatagban szúrt ki a hatóság egy nagyon különös objektumot. A rendkívüli nehézségű, különös anyagból álló, tökéletes tükröződést biztosító tárgy a sivatag közepén hevert, és nem tudni, ki és miért helyezte oda. Nem ez az első ilyen objektum. Korábban már jelent meg a semmiből Belgiumban, Romániában és a Wight-szigeteken is, 2020 novemberében pedig egy ugyanilyen tárgy jelent meg Utah vörös szikláin

Hiába nyomoznak a hatóságok, nem lehet tudni, hogy pontosan mi ez és hogyan került a sivatagba. Az amerikai kormány ezért most egy nem publikus bázisra szállította, és minden bizonnyal elemzéseket végeznek majd rajta. Az ufóhívők számára ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az idegenek már itt vannak. Ráadásul sokan az Űrodüsszeiában is felbukkanó tárgyakhoz hasonlították a különös szerkezetet – írja a DailyStar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás