„Sikerült megtalálnom a tökéletes nőt, a végén mégis elhajtottam!”

Egy férfi, bár elmondása szerint, rálelt a tökéletes nőre, végül mégis kihátrált a párkapcsolatból.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.
felelősség szakítás partner tökéletes randevú

A tökéletes partner mindenki számára mást jelent, ahogy az is egyénenként változó, mi az, ami kizáró tényezőt jelent egy lehetséges párkapcsolat esetében. Egy fiatal, 24 éves férfi nemrég Redditen számolt be arról, ahogy sikerült rátalálni az ideális nőre, azonban a végén mégis úgy döntött, hogy szakít vele, amikor a hölgy egy fontos információt osztott meg magáról.

szív, összetört szív szerelem
Hiába lelt rá a tökéletes partnerre, a végén mégis a szakítás mellett döntött Fotó:  unsplash.com

Posztjában a férfi elmesélte, hogy a nővel, Sarah-val, egy közös baráton keresztül ismerkedtek meg, és egyszerűen minden szempontból passzoltak egymáshoz. A boldog idillnek azonban egy csapásra vége szakadt, amikor a nő elárulta, hogy egy hároméves kisfiú egyedülálló anyukája.

A fiatalember néhány nap gondolkodást követően arra jutott, nem áll még készen arra a felelősségre, amit egy kisgyermek nevelőapjaként vállalnia kéne, amennyiben a kapcsolatuk Sarah-val igazán komollyá válik. Így elhívta a nőt egy kávéra, és a lehető legtapintatosabban közölte vele, hogy bármilyen csodálatosnak is találja őt, nem szeretne a továbbiakban randevúzni vele, mivel nem áll készen arra, hogy olyasvalakivel kezdjen párkapcsolatba, akinek már gyereke van.

Elmagyaráztam neki, hogy ez inkább szól arról, hogy én hol tartok a saját életemben, és nem róla vagy a fiáról. Úgy tűnt, megértette, de tudom, hogy megbántottam, és hogy csalódott

– tette hozzá a posztíró, aki bár érzi, hogy a helyes döntést hozta meg, lelkiismeret-furdalás is gyötri, amiért fájdalmat okozott Sarah-nak, valami olyasmi miatt, amiről nem tehet.

A kommentszekcióban azonban a többi felhasználó elismeréssel adózott a fiatal férfinak az érzelmi intelligenciájáért, és amiért ráébredt arra, mindenkinek jobb, ha már az elején lezárják a kapcsolatot. Hozzátették, az apafigurává válás egy komoly felelősség, és nincs azzal semmi baj, ha úgy érzi, ő erre még nem áll készen – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás