Jó lehetőségeket tartogat a mai nap ennek a csillagjegynek

Ma még a Mérleg jegyében jár a Hold egész nap.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai apák napján konfliktusos helyzetekre nem kell számítani, annál több jókedvre és vidám, közös programokra. Szervezzenek ma valamilyen különlegesebb családi programot. Minden simán megy, mivel mindenki hajlandó ma alkalmazkodni a másikhoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma még a Mérleg jegyében jár a Hold egész nap, és kitart a tegnapi jókedv, a jó hangulat. Most van rá lehetősége, hogy nyugodtan átgondolja a jövő heti ügyeit, sőt a nyári terveit, elképzeléseit. Ideális a mai napra időzíteni mindent, ami egyeztetéssel kapcsolatos.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma nyugodtan engedje el magát, nem kell készülni semmilyen váratlanra, pihenjen, töltődjön. Ideális a nap arra, hogy olyan dolgokat is elővegyen, amiket már rég akart, de nem volt eddig ideje rá. Apák napja van ma, ne feledkezzen meg róla!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai apák napja éppen jó alkalom egy kis családi ünneplésre. A Mérleg-Hold gondoskodik a jó hangulatról! Főzzenek valami finomat, és beszélgessenek sokat, ez most a vidám pillanatok megosztásának ideje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napja tele lesz jó lehetőségekkel, és érdemes lenne ezek közül minél többre lecsapni. Ne aggódjon feleslegesen semmin, egyszerűen csak vágjon bele abba, amihez kedve van. Ma valahogy minden olyan könnyed lesz ön körül.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Vasárnap csak hagyja, hogy sodorják az események, kicsit dőljön hátra, és pihenjen. Néha sokkal jobb hagyni, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok körülöttünk anélkül, hogy nekünk bármit is tenni kellene értük – a mai nap pont ilyen!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma igazán szívesen vesz részt bármilyen kulturális programon, és most valóban szuper élményei lehetnek. Menjen el egy kiállításra vagy koncertre, üljön be egy moziba, mert a Mérleg-Hold idején ki van éhezve a szellemi táplálékra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap csak legyen nyitott az új ötletekre, mert könnyen lehet, hogy valaki egy olyan ajánlattal keresi meg, amely nemcsak kecsegtetően hangzik, hanem valóban az is. Persze ma a legfontosabb, hogy kipihenje magát a következő munkahétre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha van elrendeznivalója valakivel, azt nyugodtan időzítse vasárnapra. Most sikerül tisztázni és egymáshoz közelíteni az álláspontokat. Komoly fellélegzést hoz, ha sikerül pontot tenni egy konfliktus végére.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma olyan élmények érhetik, amik átlendítik egy kicsi holtponton. Új megvilágításba kerülhetnek bizonyos kérdések. Olvasgasson, hallgasson zenét, egy picit távolodjon el a hétköznapoktól – ebben segít önnek a Mérleg-Hold.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mérleg-Hold ideje alatt nagyon jó meglátásai lehetnek bizonyos kapcsolatait illetően. Ha van valami elakadás bizonyos kapcsolataiban, akkor most túljuthatnak ezeken. Tegye meg az első lépést a tisztázás felé!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap legyen a kikapcsolódásé, a töltekezésé. A legjobb az lenne, ha tudna találkozni barátokkal, és tartani egy igazi lazulós napot. Kerti parti, társasjátékozás, bármi jó ötlet, amit másokkal együtt lehet csinálni.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás