Kómába töltötte második születésnapját a kis Hannah: „A parkban játszott, köhögött és náthás lett”

Minden este meglátogatja a családja a pöttöm kislányt a kórházba. Valószínűleg egész életében szívproblémái lesznek.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.15.
Hannah szívelégtelenség köhög születésnap

Egy vidám, vicces kislány második születésnapját mesterséges kómában töltötte, miután egy vírus megtámadta törékeny szervezetét. Emily Church azt hitte, hogy lánya, Hannah csak megfázott, de később a HPIV (humán parainfluenza vírus) szövődményeként szívelégtelenséggel került kórházba. 

ápolónő, kórházi dolgozó
Fotó: Pexels

Hannah egy okos, pezsgő kislány, aki imád táncolni, enni, bajt okozni és játszani a három idősebb testvérével. Egészséges volt, mielőtt rosszul lett, így családját villámcsapásként érte a megpróbáltatás. 

„A parkban játszott, köhögött és náthás lett. De négy-öt óra múlva már orvosok gyűrűjében volt. Kiderült, hogy a szíve megduzzadt, és kómába kellett helyezni” – kezdte az édesanyja, Emily, aki sokkot kapott a történtek miatt. 

„Elmentünk a kórházba ünnepelni, de kómában volt. Szóval azt mondtuk, hogy 'boldog születésnapot', de ő nem is tudta” – tette hozzá az összetört szívű édesanya.

Emily, a férje és három fiuk minden este meglátogatják Hannah-t a Bristoli Királyi Gyermekkórházban. Emily már magához tért, de még nem tudják, mikor mehet haza, és Emilynek azt mondták, hogy élete végéig szívproblémái lehetnek. Emellett újra meg kell tanulnia járni.

Amikor már elég jól lesz ahhoz, hogy hazajöjjön, megkapja a kihagyott születésnapi partiját: 

„A fagyasztóban tortabevonó süteményeket tartok, amik fagyasztva várnak rá. Az összes születésnapi ajándéka becsomagolva várakozik, szóval mindenképpen meg fogjuk ünnepelni.”

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás