Hátborzongató: előre megérezte halálát a Karib-tenger kalózai tragikusan fiatalon elhunyt sztárja

A színész abba halt bele, amit a legjobban szeretett.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.29.
tragédia cápatámadás holttest szörfös

Ahogy arról lapunk korábban szomorúan számolt be, 49 éves korában életét veszítette Tamayo Perry, a Karib-tenger kalózai című film sztárja, és méltán híres szörflegenda. A színészt szörfözés közben érte a halál Honololun, cápatámadás következtében. Perry holttestére a híres Goat Islanden bukkantak rá, ahova rendszeresen járt a hullámokat lovagolni. A színész a kalózos kalandfilm mellett fel számos alkotásban, köztük a Lostban és a Hawaii Five-O-ban is feltűnt.

tengerpart strand
A hullámok között veszítette életét a szörfszerelmes színész /Fotó: Pexels (Képünk illusztráció)

Most a DailyStar arról számolt be, hogy Perry előre megérezte, hogy cápák áldozatává fog válni. 

Érzik az emberek a cápaszagot a környéken? Nem tudom, hogy az én képzeletem játszik-e veled, de esküszöm, érzem a szagukat, amikor a közelben vannak

 - írta korábban egy Facebook-bejegyzésében Perry. Néhány évvel korábban pedig arról beszélt a nyilvánosság előtt a színész, hogy aki szörfösnek áll, az vállalja azt a kockázatot, hogy bármelyik pillanat lehet az utolsó a vízben.

Csak az Úr tudja megmondani, hogy mikor jön el a te időd. Olyan mint, amikor beülsz egy kocsiba, és tisztában vagy vele, hogy bármikor balesetet szenvedhetsz. 

Felesége szívszorító sorokkal búcsúzkodott a vasárnap elhunyt sztártól:

Nagyon jól éreztük együtt magunkat, fantasztikus életünk volt, szép és teljes. Nagyon-nagyon szórakoztató ember volt, állandóan csak nevetett. Tele volt élettel, és szenvedéllyel, bármi, amibe belekezdett. Soha nem csinált valamit csak félgázon. Bármelyik szobába belépett, oda magával hozta a fényt 

- zárta sorait a gyászoló feleség.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás