Tragédia: gyászolnak a rajongók, elhunyt a Karib-tenger kalózai-filmek sztárja

Mindössze 49 éves volt.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.24.
Karib-tenger kalózai gyász halál

Mindössze 49 éves korában életét vesztette a Karib-tenger kalózai című világhírű fantasy-kaland filmek sztárja, Tamayo Perry. A színészt szörfözés közben érte a halál Honolulun, miután a helyi mentősök több cápaharapással találtak rá a holttestére a híres Goat Islanden, ahol Tamayo szörfözni szokott. Keresésére azok után indultak, hogy a helyi hatóságoknak valaki jelentette, látott egy férfit, aki cápaharapást szenvedett. 

gyertya, gyász,
Mindössze 49 éves volt – Fotó: Shutterstock

Tamayo testére a vízben leltek rá, majd végül jet skivel vitték ki azt a partra. Ott próbálták megmenteni az életét, de a művelet sikertelen volt. Családját ezek után értesítették. A holttesten több harapásnyomot is találtak. A színésztől halálát követően a helyi óceánbiztonság vezetője, Kurt Lager is elbúcsúzott, miután Tamayo, aki imádta a szörfözést, vízi életmentőként is dolgozott azon a partszakaszon. 

Tamayo Perry egy mindenki által szeretett, közismert életmentő volt, egy profi szörfös, akit az egész világ ismert. Sokan szerették és ő is sokakat szeretett. Gondolataink a családjával vannak.

A tragédiával kapcsolatban megszólalt Honululu polgármestere, Rick Blangiardi is:

Elképzelhetetlen fájdalom lehet ez a családja számára. Remélem, mindenki gondol rájuk, és tiszteletben tartja őket ezekben a nehéz időkben.

A 49 éves elhunyt férfi családja még nem nyilatkozott. Tamayo a Karib-tenger kalózai című filmsorozat mellett még olyan híres alkotásokban is feltűnt, mint a Lost vagy épp a Hawaii Five-O, írja a DailyStar.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás