Durva videó került elő az újpesti baloldalról

Mártírt szeretne csinálni az újpesti baloldal saját magából és a számlagyárügybe keveredett Trippon Norbert alpolgármesterből.



Megosztás
Szerző: E. ZS.
Létrehozva: 2024.06.06.
Trippon Norbert DK ügy számlagyár Fidesz

Elképesztő videó kering a Facebookon: "Juj de nagy féreg vagy te, b.....m ki a szádat! Azt szeretném, amit öt évvel ezelőtt, hogy a fejeteket így megrángatom magamon"– mondta egy DK-s aktivista a Fidesz-KDNP aktivistájának a 2019-es önkormányzati választás előestéjén, miután a baloldaliak megrongáltak egy fideszes választási plakátot, de lebuktak. Nagy István fideszes képviselő-jelölt szerint ez a videóra is felvett atrocitás jól tükrözi, hogy a baloldal mindig azzal vádol másokat, amit ők követnek el. 

 Nagy szerint a baloldal most mártírt akar csinálni saját magából és a számlagyár ügybe keveredett  Trippon Norbert alpolgármesterből Fotó: Facebook

Az újpesti baloldal szerint a Fidesz-KDNP lejárató kampányt folytat a baloldallal szemben, és ennek áldozata Trippon Norbert, aki a Telex által kirobbantott költségvetési csalás gyanú alapján, önkormányzati pénzből újíthatta fel ingatlanát...Nagy István úgy véli, ezzel a baloldal mártírt akar gyártani a baloldalból és a számlagyár ügybe keveredett Trippon Norbert alpolgármesterből.

Déri Tibor bukott dékás polgármester és több baloldali képviselő szerint, az újpesti Fidesz mocskos, lejárató kampányt folytat az újpesti baloldal ellen, mert a baloldali weblap, a telex.hu nyilvánosságra hozta, hogy a NAV házkutatást tartott Trippon Norbert alpolgármesternél, állítólag színlelt szerződés és hamis számlák miatt. De hogy jön ide a Fidesz?

–tette fel a költői kérdést Nagy István, aki hozzátette: "A baloldal mindig azzal vádol másokat, amit ők követnek el"

Nagy itt arra utalt, hogy éppen Déri és a kutyapártos Nagy Dávid lehetett az, aki hadjáratot indított Trippon ellen, éppen a mostani önkormányzati kampányra időzítve. "Ha valaki megnézi a videót és emlékszik, hogy 2019-ben milyen gyalázkodó szórólapokkal, kiadványokkal, Facebook- hirdetésekkel  és mocskolódó cikkekkel találkozott a Varju László DK alelnök, választási csalásért és garázdaságért elítélt köztörvényes bűnöző tulajdonában álló hírmondón, akkor rájön, hogy most mártírt akarnak csinálni a baloldalból és a számlagyár ügybe keveredett  Trippon Norbert alpolgármesterből".

Durva videó, csak erős idegzetűeknek

A 2019-es eset jól tükrözi, hogy a baloldal mindig mást vádol meg az általa elkövetett ügyekkel. Nagy nyilvánosságra hozta azt a videót is közösségi oldalán, amely az előző önkormányzati választások előestéjén készült. Ennek szereplői: Bedő Katalin, DK-s alpolgármester, és Szécsi Péter Pál DK-s önkormányzati képviselő, illetve egy DK-s „aktivista”.  

A videóban a Fidesz aktivistája észreveszi, hogy valaki - nyilván a DK aktivisták - nem sokkal előbb egy kiadó nélküli, gyalázkodó matricát ragasztottak Wintermantel Zsolt polgármester plakátjára. Nekiáll megtisztítani a plakátot. Ekkor a sötétből hirtelen előbukkan Bedő Kata, Újpest kultúráért felelős DK-s alpolgármestere, aki számonkéri rajta, hogy miért szedi le Wintermantel plakátjáról az általuk odaragasztott mocskolódó matricát. Rendőrrel fenyegetőzik, telefonál és megjelenik a DK-kommandó, Szécsi Péter Pál önkormányzati képviselő vezetésével. 

Így esett egymásnak az újpesti baloldal

Mint korábban megírtuk, durván elfajult a baloldali kampány Újpesten, a városvezetés valódi fejéről, a DK-s Trippon Norbertről kerültek napvilágra olyan információk, amelyek szerint az alpolgármester az önkormányzat pénzén újíttatta fel felesége nevén lévő ingatlanát. Ráadásul, az „elvégzett” munkákról fiktív számlákat kapott, legalábbis erről beszélt a hatóságnak az érintett számlagyár vezetője. Baloldali körökből kiszivárgott információk szerint az ügy kirobbantása mögött az a háttérbe tolt Déri Tibor baloldali polgármester állhat, aki helyett valójában Gyurcsány helytartója, Trippon irányította a ciklus felétől a kerületet. 

Így cserélődött a háttérben Újpest vezetése

Információink szerint ki nem mondott tény, hogy Dérit zűrös lakásvásárlási ügyével vették rá korábban, hogy ne induljon a 2024-es önkormányzati választáson, illetve, hogy polgármesterként pusztán aláíró szerepkörre váltson. A kerület irányítását a baloldali szóbeszéd szerint Tripponnak kellett átadnia a gyakorlatban. Állítólag lehetett valami más kényszerítés is, sejthetően zsarolás, mert Déri Tibor azóta is érzékelteti, hogy neki nagyon nem tetszik ez a helyzet. Ráadásul Déri a meglepetés erejével feltűnt a fővárosi lista befutó, ötödik helyén, és egyéni körzetben is elindul az újpesti helyhatósági választáson. Érdekesség továbbá, hogy Trippon házfelújítási botránya a Telexen „robbant”, a napokban pedig Nagy Dávid, a Kétfarkú Kutyapárt jelöltje indított éles támadást Trippon ellen. Állítólag Déri és Nagy jó kapcsolatot ápol, feltehetően kettőjük közös akciója lehet a Trippon elleni belső támadás.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás