A rémült bébiszitternek a rendőröket kellett riasztania, miután eltűntek éjszaka a munkaadói

Két kisgyermekkel maradt magára a tehetetlen bébicsősz.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
bébicsősz kisgyerekek rendőr eltűnés

A poklot járta meg az a bébiszitter, aki egy egyszerűnek tűnő feladatot kapott a múlt hétvége folyamán. Két egészen kicsi gyermeket, egy 13 hetes kisfiút, és egy kétéves kislányt kellett csak felügyelnie, amíg a szüleik egy közeli ismerősük esküvőjén vettek részt. Mindent előre megbeszéltek, konkrét időtartamot kapott a bébicsősz, hogy mettől meddig tervez a házaspár részt venni a rendezvényen, és leszögezték a számára, hogy éjfélre itthon vannak. Telefonszámot cseréltek vészhelyzet esetére, és mindent tisztáztak. Igen ám, azonban a szülők végül nem jöttek haza az éjszaka.

bébiszitter bébicsősz
Két kisgyermekre kellett vigyáznia a bébicsősznek, ám arra nem számított, hogy a szüleik eltűnnek éjszaka /Fotó: Pexels (illusztráció)

A DailyStar számolt be a kétségbeesett bébicsősz ijesztő éjszakájáról. A nő arról beszélt, hogy tapasztalt gyermekfelügyelő, hosszú évek óta vigyáz már kisgyermekekre, de még sosem fordult elő, hogy szó nélkül eltűntek volna a munkaadói.

A hölgy hajnali negyed egykor küldött sms-t a szülőknek, hogy mikor terveznek hazaérni, ám nem kapott választ. Ezután még hajnali 2 órától egészen 5 óráig többször is megpróbálta hívni a munkaadóit, és sorozatosan sms-ekkel bombázta őket, ám nem kapott választ. A bébicsősz attól félt, hogy valami szörnyűség történhetett a szülőkkel, ezért hajnali 5 órakor értesítette a rendőröket, akik perceken belül kiérkeztek a helyszínre, és felvették a nő vallomását. 

Az ideges nő már a balesetek beszámolóit böngészte az interneten, azonban továbbra sem akarta magára hagyni a gyerekeket, ezért jelezte a rendőrök számára, hogy nem mozdulna el az alvó kisgyermekek mellől, amíg ki nem derül, hogy mi történt a szüleikkel. 

Végül miközben vették fel a vallomásomat reggel 5 óra 48 perckor, megérkeztek a szülők. A rendőrök és a kíváncsi szomszédok üdvözölték őket a háznál. Az anya berohant a házba, mert azt hitte, hogy a kicsikkel történt valami. Azt mondták, hogy lemerültek a telefonjaik, és nem tudtak hogyan hazajutni. Én felelőtlennek és a legrosszabb szülőknek neveztem őket, elkértem a fizetésemet, majd otthagytam őket

– árulta el a nő a lapnak. Kiderült az is, hogy az esetet követő nap egy üzenet érkezett a bébicsősz telefonjára, amelyben még a szülőknek állt feljebb.

Szuper hosszú üzenetet kaptam arról, hogy ez a munkám, és hatalmas bunkó vagyok, amiért nem tiszteltem őket, és kihívtam a rendőrséget. Azt mondták, hogy a szomszédoknál kellett volna hagynom a gyerekeket, vagy a segélyhívót hívnom inkább a rendőrök helyett. Én erre azt mondtam, hogy 2024-ben ki hagyná, hogy meghaljon a telefonja, vagy ne tudjon útba igazítást szerezni hazafelé

– zárta sorait a bosszús bébicsősz.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás