Verőcei hajóbaleset: ők azok a fiatalok, akik a motorcsónakban utaztak és eltűntként keresik őket

A fiatalokat jelenleg is keresik. Úgy tudjuk, hogy ketten közülük rokonok voltak.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
verőce tragédia hajóbaleset hajó

Két napja döbbenten figyeli az ország a mentési munkálatait annak a verőcei hajóbalesetnek, ami szombat éjjel történt a Dunán. Mint arról a Metropol is beszámolt, a folyón a Ms. Heidelberg szállodahajó és egy motorcsónak ütközött össze. A baleset után a motorcsónak összetört és elsüllyedt, a rajta ülő nyolc ember közül egy férfi súlyos sérülésekkel a partra úszott, kettejük holttestét megtalálták, míg öt embert jelenleg is eltűntként keresnek. 

Verőce hajó tragédia
A szállodahajót Komáromnál találták meg Fotó: Olvasói

A Bors azt is megtudta, hogy a 20 éves női áldozatot, az erdészeti technikumban tanuló B. Boglárkát jelenleg is százak gyászolják, az ismerősei összetörtek a tragédia után: 

Én sem tudom elhinni, a történtek előtt fél órával még beszéltem vele telefonon

 – kommentelte a fiatal nő egyik ismerőse. Többen is elmondták, hogy a fiatalok ismerték egymást, együtt buliztak egy közeli fesztiválon, ahonnan a baleset előtt éppen elindultak. Egy másik férfi azt is elmondta, hogy a hajó kapitánya és az egyik, eltűntként keresett fiatal nő rokonok voltak: 

A motorcsónak vezetője a nagybátyám volt, a nagynénémet még keresik

 – fűzte hozzá szomorúan. Úgy tudni, hogy a velük tartózkodó férfi, aki túlélte a balesetet olasz volt, és nem volt a társaság tagja, friss ismeretség után szállt be a csónakba.

Öt társukat azonban jelen pillanatban is keresik, a rendőrség és több tucat kutatócsapat jelenleg is a gőzerővel kutat utánuk, a fotóikat ITT lehet megtekinteni. 

A Ms. Heidelberg kapitányát azóta őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, de vallomást egyelőre nem tett. Információink szerint a hajót azóta útjára engedték, jelenleg Ausztriában van már. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás